Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצוגת מזגן במאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא יש מאזדה 3 ליסינג...

הייתי עם מישהי באוטו ואין לי מושג על מה לחצנו ...

המזגן מראה את הטמפרטורה על פראנייד ולא על צלזיוס...

הפכתי את כל הספר של הרכב..

אבל בשום מקום שם לא רשום לי איך להחזיר את זה לצלזיוס...

חיחי אבא עצבני ( לא שמפריע לי ) אבל עדיין רכב שלו.

מי שיודע אני מחכה לתשובה.

תודה לעוזרים ,

מאור ( טיפו ).

הונדה האצב'ק ZC :)

פורסם

תנסה ללחוץ על הכפתור AMBIENT של בקרת האקלים. הוא מראה את הטמפרטורה בחוץ, תנסה לשחק עם הכפתור, אולי לחיצה ממושכת. גם לי יש מאזדה 3 גרסת קומפורט, אבל עם כל החקירות והמשחקים שלי עוד לא הצלחתי לראות את הטמפרטורה בפרנהייט. אם תצליח בעתיד שוב להראות את זה - תזכור איך עשית ותגיד לי גם אני רוצה לדעת!

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לחיצה ארוכה על אחד הכפתורים, במיוחד הAMB, אכן צריכה לעזור, אבל אם לא מסתדר, תנתק את המצבר לכמה דקות, זה כבר יעשה את העבודה. רק זכור לתכנת את התחנות ברדיו מחדש אחרי זה, ולתכנת את החלונות החשמליים על ידי הפעלה שלהם מכפתורי הנהג ומכפתור הדלת בו זמנית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לחיצה ארוכה על אחד הכפתורים, במיוחד הAMB, אכן צריכה לעזור, אבל אם לא מסתדר, תנתק את המצבר לכמה דקות, זה כבר יעשה את העבודה. רק זכור לתכנת את התחנות ברדיו מחדש אחרי זה, ולתכנת את החלונות החשמליים על ידי הפעלה שלהם מכפתורי הנהג ומכפתור הדלת בו זמנית.
לא עובד עם ה AMB אחי **הכותב הוא לא אחיך - קרא את כללי הפורום!** ניסיתי כבר את כל הדברים האפשריים

כמו שכבר רשמתי בספר גם לא מצויין שום דבר על העניין.

הונדה האצב'ק ZC :)

פורסם

הבן שלי בן שלוש, והצליח לחרבש לי את כל הרדיו בסיטרואן סי5. הפעיל איזו פונקציה לא מתועדת שגורמת לרדיו להפסיק לדבר אחרי כמה שניות. בקיצור, עשיתי בדיוק כמוהו - לחצתי על כל הכפתורים בפראות. אחרי כמה לחיצות כאלו הכל הסתדר. אז בקיצור, את אותן פעולות שעשיתם באוטו בפעם הקודמת, עשו שוב...

פורסם

במקרה ותנתק את המצבר תכנת את החלונות בצורה הבאה: (אם החלונות סגורים,פתח אותם )

תעלה כל חלון בנפרד,והחזק כל כפתור מורם כשלוש שניות לאחר סגירת החלון.(גם חלון נהג)

תודה.

זהו.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

במקרה לפני 3 ימים הייתה לי מאזדה 3 מהעבודה של אבי כרכב חלופי כשהקבוע היה בתיקון 60K... בכל מקרה ראיתי את התופעה עליה אתה מדבר כשלחצתי על כפתור AMB שנמצא בצד ימין בפאנל הכפתורים התחתון ביותר.

מקווה שזה יעזור

אורן.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...