Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

אני הולך להחליף אוטו ממש בקרוב - הולך להיות הטשבק 5 דלתות עוד לא ממש סגור איזה יש כמה אפשרויות

הבעיה שיש לי היא שיש לי שני ערוצים מיותרים

יש לי שני מגברים: מונובלוק לסאב ומגבר 4 ערוצים ולא התכוונתי לחבר רמקולים מאחורה כי אני לא רוצה להעביר את הבמה אחורה

פשוט השגתי את המגבר 4 ערוצים בקומבינה מטורפת

אלו החלקים שיש כרגע:

alpine 9855

mbquart psd216

JL 300/4

infinity kappa perfect

rockford 501BD

חשבתי לחבר עוד קומפוננט בדלתות האחוריות

למישהו יש עוד איזה רעיונות יצירתיים?

ולא אני לא רוצה לחבר את ארבעת הערוצים בגישור לקומפוננט

פורסם

אתה לא רוצה להעביר את הבמה אחורה אבל ברגע שתשים קומפננט מאחורה הבמה שלך בטוח תשתנה

מה שאני הכי ממליץ זה שתחבר שתי אחוריים מאחורה למגבר ופשוט אל תגביר אותם יותר מדי

שים תגיין על מינימום או איך שתאהב את זה ...

פורסם
אתה לא רוצה להעביר את הבמה אחורה אבל ברגע שתשים קומפננט מאחורה הבמה שלך בטוח תשתנה

מה שאני הכי ממליץ זה שתחבר שתי אחוריים מאחורה למגבר ופשוט אל תגביר אותם יותר מדי

שים תגיין על מינימום או איך שתאהב את זה ...

תראה חשבתי על זה אבל אין לי כרגע רמקולים מאחורה

אז מה אני אקנה רמקולים כדאי לא לשתמש בהם?

אני מחפש פתרונות איך להגביר 4 ערוצים ועדיין לשמור על במה "נכונה" מקדימה

לפי דעתי אם אני שם קומפוננט בדלתות האחוריות (ולא במגש)

המרחק של היושבים מקדימה הוא פחות או יותר אותו הדבר בין זוגות הקומפוננטים ולפי דעתי זה יעזור לבמה

האם אני צודק?

פורסם

שיהיו עו 2 פנויים מה זה משנה? (מנטליות ישראלית לא לצאת פראייר, מה יש לי עוד 2 שאני לא אחבר? :) )

חוץ מזה שאם תכוון טוב את המערכת לא תאבד את הבמה ואולי תגיע לצליל שיעטוף אותך נכון

פורסם

ולמה לא לחבר כבר עכשיו בבי-אמפינג?

יש לך מכשיר שתומך בזה, פשוט תעיף את הקרוסים הפאסיביים ותחבר אקטיבית.

גם ניצלת את המגבר, גם ניצלת את הסט וגם ניצלת את המכשיר! יותר ישראלי מזה יש?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

חיובי.

(רציתי לכתוב "כן" אבל הודעה צריכה להיות לפחות בת 5 תווים. אולי תפסיקו את זה מנהלים?)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מצטרף לחברי ממעלה...

חבר בבי אמפינג ואם לא בא לך אתה יכול להוסיף

עוד סט קומפ' טוב ובכיוון נכון תהיה לך אחלה במה והיא תהיה במושב של הנהג...

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

יש סיכוי שמישהו יסביר פה איך לעשות בי אמפינג כמו שצריך?

קראתי כבר כמה שרשורים פה אבל לא הבנתי בדיוק מה זה עושה ואיך מבצעים

הרבה פה רושמים שהם מוצאים את הHU ומעבירים אותה למצב של

" להוצאת ההד-יוניט (פיוניר 9650) והגדרתו למצב 3 way network"

איך ואיפה ולמה?

לי יש P8MP

מה שכן הבנתי זה שהטוויטר והוופר מחוברים דרך המגבר כלל אחד בנפרד

מה שלא הבנתי זה איך משתמשים בקרוס האקטיבי ביוניט

וזה אומר לשים את המגבר על פלאט?

פורסם

לא הרבה רושמים איך לבצע בי אמפינג, אני רשמתי את זה. הרבה לא מבינים את היתרון העצום של בי אמפינג, זה כן.

תשלוף החוצה את המכשיר שלך ותראה על הגב שלו מתג שחור קטן. קח מברג ותזיז את המתג לצד השני. אחרי שתמצא אותו ותעשה את זה אני בכיף אעזור לך בפרטי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...