Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרצו לי לסובארו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקודם שמתי לב שחסר משהו...

איך לא...

גנבו לי את המיכל לכיבוי שרפות שהיה לי בבגאג, דווקא קניתי אותו לא מזמן , 150 שקל.

לא נורא, מזל שזה רק זה.

מעניין מי גונב כאלה דברים ולמה?

פורסם

למה גנבו מטף?

יש לי שכן בן 40 בערך שעלה ביחד עם אישתו מוושינגטון לישראל (הוא לא מבין איזה טעות הוא עשה).

יש לו פיאט אונו, עד שבוע שעבר האונו הכי שמורה בארץ, בלי שריטה בצבע, הכל במצב תצוגה.

חזרתי באיזה 4 בבוקר בשבוע שעבר ואני רואה שאין אור ברחוב ושהחלון של האונו מנופץ. חניתי ובאתי לבדוק את האונו, ניפצו את החלון, ניסו לעקור את הדלת, בפנים שברו את הדש בורד עם פטיש או משהו, הפורצים ראו שאין רדיו דיסק, רק רדיו טייפ אז הם הוציאו את זעמם על האוטו, שרטו את המכסה מנוע עמוק וגם את הכנפיים.

בקיצור חרא של אנשים.

לא סוף העולם, העיקר שיש אוטו, אני מעדיף לרדת בבוקר ולראות חלון שבור, אפילו את כל החלונות שבורים. במקום לראות שאין רכב בחנייה.

haters will hate

פורסם

גם לי זה קרה לפני שבוע וחצי ככה

הלכתי לאשדוד לנחם והחנתי את האוטו באיזור ח' (מקום שאפשר לומר שגדלתי בו...)

ירדתי אני רואה זכוכיות הרמתי את הראש ראיתי אין חלון בצד הנוסע הקדמי ואין מערכת

גם גנבו כסף (סכום לא מבוטל בשבילי אבל חפיף...) אבל כואב לי על המערכת שהייתה חדשה! רק שבועים באוטו (סונטה 2000...)

באוטו אין אזעקה בכלל כי איפה שהוא חונה (מחוץ לעיר) אין צורך בזה...

לא נעים הקטע :/ וגם בלאגן אחרי זה לטפל בזה

פורסם

הנועל דוושה לדעתי כדאי רק ברכב ידני (נועלים את הקלאץ' - אי אפשר להתחיל נסיעה מעמידה)

ברכב אוטומטי הוא לא יועיל, ניתן לנהוג גם ללא דוושת בלם עד המשחטה הקרובה.

נועלי הגה והילוכים לא שווים הרבה, הגנב חותך את ההגה ומוט ההילוכים תוך שניות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני מעוניין לרכוש מנעול דוושה כמו שהיה בערוץ הקניות, יש למשהו מושג מאיפה ניתן לקנות כזה דבר?

תודה.

לדעתי הבריח שיש לך על ידית ההילוכים מספיקה, עובדה שהרכב נשאר במקומו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הנועל דוושה לדעתי כדאי רק ברכב ידני (נועלים את הקלאץ' - אי אפשר להתחיל נסיעה מעמידה)

ברכב אוטומטי הוא לא יועיל, ניתן לנהוג גם ללא דוושת בלם עד המשחטה הקרובה.

נועלי הגה והילוכים לא שווים הרבה, הגנב חותך את ההגה ומוט ההילוכים תוך שניות.

אבל עקרונית אתה לא יכול לשלב הילוך בלי ללחוץ ברקס. או שתשים את הנועל על הגז

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
עוד לא הפנמתם אה?

מפסק סודי שאתם בעצמכם התקנתם, שמנתק מערכת קריטית.

מישהו יאמין לי אם אני אספר שכשהרכב במקום לא מוכר אני לוקח איתי את החוט שעובר מהקויל לדיסטרביוטר

haters will hate

פורסם
מישהו יאמין לי אם אני אספר שכשהרכב במקום לא מוכר אני לוקח איתי את החוט שעובר מהקויל לדיסטרביוטר

מצוין! אחלה רעיון, על דברים כאלה אני מדבר, ולא שום איתוראן ושום ביפר ושום סבתא ששומרת על האוטו בלילה.

פורסם

לא יודע על איזו סובארו מדובר אבל יש לי מפתח של סוויפט שפותח בקלות כל ליאונה, כולל סוויץ'.

ולגביי סוויץ' סודי, אפשר לשים כפתור בתוך התא כפפות שמנתק את המודול הצתה לדוגמא.

haters will hate

• תוכן חדש...