Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור סיטרואן סקסו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי סיטרואן סקסו שנת 2001 1100 סמ"ק!

יש לי כמה שאלות....

1. הייתי רוצה לשפר את נוחות הנסיעה של האוטו על ידי כך שאני אביא בולמים ומתלים של הסיטרואן C5 האם זה אפשרי? ואם לא אז איך כן אפשר לשפר את השיוט על הכביש? וכמה זה אמור לעלות!?

2. כמו שצייתי הרכב בעל מנוע קטן והצריכה דלק שלו מעטה כל כך הייתי רוצה לשפר אותו קצת מבחינת הספק כ"ס יש אפשרות לעשות זאת בלי לפגוע בצריכת הדלק? אם כן כמה זה עולה, ומה צריך לעשות?

תודה מראש לכל העוזרים!

עידן

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

שיפור בהספק מביא לעליה בצריכת הדלק.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

דבר ראשון, זה לא "עולה".

זה תהליכים מרובים שגוררים אחריהם דבר אחרי דבר.

תעשה חיפוש בפורום או תיכנס לפורום של פיג'ו סיטרואן ספורט ישראל, שם בטוח יענטו לך על כל מה שתירצה.

חוצמיזה לפי דעתי הגירסא הזאת של הסיטרואן סקסו היא לא משהו. מנוע מאוד חלש.

יש את ה-VTR שזה גירסא מהירה וזריזה מאוד. הרבה יותר ספורטיבית, אם כבר לשפר משהו, זה אותה.

בברכה, יוסי.

פורסם
חוצמיזה לפי דעתי הגירסא הזאת של הסיטרואן סקסו היא לא משהו. מנוע מאוד חלש.

יש את ה-VTR שזה גירסא מהירה וזריזה מאוד. הרבה יותר ספורטיבית, אם כבר לשפר משהו, זה אותה.

בברכה, יוסי.

כן יוסי אני יודע לא ביקשתי וגם אין לי רצון לעשות את הסקסו שלי איבו 9 כן! רק שאלתי לגבי שיפורים מינימליים כמו פילטרים מערכת הפליטה וכ"ו שלא לא יפגעו כל כך בצריכת הדלק של האוטו!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
1. הייתי רוצה לשפר את נוחות הנסיעה של האוטו על ידי כך שאני אביא בולמים ומתלים של הסיטרואן C5 האם זה אפשרי? ואם לא אז איך כן אפשר לשפר את השיוט על הכביש? וכמה זה אמור לעלות!?

מתלים של C5 שונים לגמרי

כמה ק"מ עבר האוטו?

פורסם

1. מתלים של C5 - בלתי אפשרי. זו מערכת שונה לגמרי. שים ברכב בולמים חדשים מקוריים וסע לשלום.

2. בלתי אפשרי לשפר הספק מבלי לפגוע בצריכת הדלק. לא כלכלי לשפר את המנוע הקיים, לכן מומלץ להחליף ל-1.4 שהוא מנוע טוב בהרבה. האידיאל - למכור ולקנות סקסו 1.4 במקום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרכב יחסית חדש לא עבר הרבה בכלל 53 אלף ק"מ 5 שנים על הכביש!

רק רציתי לדעת איך אני יכול לשפר את נוחות הנסיעה ולעשות אותה רכה כגון:הנוחות ב- C5 ???

שוב ח'ברה לא שרע לי אם האוטו ואני צריך אוטו חזק ומהיר אם כן הייתי קונה אוטו אחר האוטו הזה סבבה לגמרי, צורך לי בממוצע ליטר אחד ל18 ק"מ אז אל תבואו ותגידו האידיאל להחליף לסקסו 1.4 ליטר.

רק רציתי לדעת אם אני יכול לשפר את האוטו קצת בלי לפגוע בו?

פורסם

תוכל להחליף בולמי זעזועים לחדשים על מנת לקבל יותר נוחות (יותר נכון, נוחות במצב של סקסו חדשה). מערכת המיתלים ב C5 שונה מהסקסו.

לגבי שיפורי הספק, ככול שתזרים יותר אויר למנוע (על מנת לשפר הספק), כך המנוע יצרוך יותר דלק. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...