Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב מאוד נמוך להרכבת מערכת, משהו כמו 800 ש"ח, כמו כן אם זה עוזר

יש בידי מגבר חדש של REDSOUND

540 WETTS עם 2 ערוצים.

נ.ב ברצוני לדעת האם אפשר להביא לארץ מE-BAY מערכת של פיוניר נניח והיא תפעל על המכונית שלי?

(מצטער, אני לא בקיא בנושא).

תודה מראש.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

תקציב קצת מסובך... יד שניה זה פתרון טוב בשבילך או ללכת על HU פשוט מאוד ורמקולים ממש ממש פשוטים.

מה אתה מחפש - רמקולים קדמיים ואחוריים? או רק סט קדמי או רק סט אחורי?

איזה רכב יש לך?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני רוצה טוויטרים, 2 רמקולים קידמיים, ו2 6X9

אם אני מביא מערכת של פיוניר DEH-P5800MP מארה"ב היא תעבוד?

פיאסטה דינאמיק 98.

איך המגבר? טוב?

וגם יש לי 2 רמקולים קידמיים של בושמאן 350W... 4 OHMS

150 RMS

יש לי פיאסטה 88...

פורסם

סט קומפוננט (שיש בו רמקולים קדמיים וטויטרים..) מורל פולס - 500 ש"ח.

אליהם תחבר את המגבר שיש לך.

אחוריים פשוטים 6X9 - פיוניר \ קנוונד \ JBL - אפשר למצוא ב 300 ש"ח.

המערכת שתביא לא תקלוט א התדרים של הארץ, אלה אם תעבוד כיול.

וכמו שהבנתי היא לא נכנסת ל 800 ש"ח של התקציב ?

פורסם

אם אני מביא את המערכת אז ישאר לי 600 שקל, כמה עולה כיול?

כמה עולה הבושמאן?

יש לי פיאסטה 88...

פורסם

המגבר שלך הוא שני ערוצים סה"כ

יש לך אפשרויות חיבור כאלו - לסט קומפוננט הקדמי - תחבר את המגבר ול6*9 מאחורה תחבר ישירות לרדיו דיסק.

או - וזה בתנאי שנתוני המגבר הזה מאפשרים לו לעבוד 2 אוהם יציב לכל ערוץ - לחבר את כל ארבעת הרמקולים למגבר אבל אז מה שיקרה זה שלא יהיה לך שום באלאנס והצליל יבוא כמעט לגמרי מאחורה.

ההמלצה כאן על מורל פולס ממש טובה - יש כאן מישהו בפורום שמנסה למכור סט קומפוננט משומש של אינוקס פרו - דווקא יכול להיות מעניין.

נדמה לי שהכותרת של הת'רד שלו היא משהו כמו "כמה שווה המערכת הזאת" או משהו כזה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה

ורשום על המגבר-

Stable into 2 ohms operatiom. זה אומר שזה יציב?

כמו כן

מה דעתכם על-

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2740812

או שזה ממש איכות גרועה?

יש לי פיאסטה 88...

פורסם

מצרף לך לינק לת'רד שדיברתי עליו - נראה לי שכדאי לך לבדוק את זה כי זה שווה לך

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=104363

לגבי הלינק שאתה צירפת - הרדיודיסק מצויין - קלריון זאת חברה ממש טובה

אבל הרמקולים - תרד מזה

לגבי המגבר שלך - כן, זה אומר שהוא יציב ב2 אוהם

אבל אני דווקא ממליץ לך לחבר רק את הסט הקדמי למגבר ואת האחוריים 6*9 לרדיודיסק - תהיה לך הרבה יותר שליטה וגם צליל יותר נכון בתוך הרכב.

Pioneer TS-X150

פורסם

מה הגודל של הרמקולים הקידמיים שאני צריך? (פיאסטה דינאמיק 98)

יש לי פיאסטה 88...

פורסם

או קיי, לדעתי אתה יכול לעשות את הדבר הבא, נשתמש במצוי ולא ברצוי, כדי שייצא לך סטאפ איכותי עד כמה שאפשר.

תחבר את הבושמאן שברשותך להגברת רדיודיסק, כאחוריים (אם זה לא יספק אותך אז תחליף, לבינתיים זה מה שיש), תקנה מורל פולס ב-450-500 שקל, ואותם תחבר למגבר.

רדיו דיסק תביא מארה"ב הוא יוצא לך 200 שקל (אמרת 800 שקל כל התקציב, עם הרדיו-דיסק 600, כלומר הוא יוצא לך כ-200 שקל), במחיר הזה, אין אפס, אי אפשר להפסיד.

בברכה שי.

• תוכן חדש...