Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מבין בוויסקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המלצה שלי, וויסקי ג'יימסון.

הוא עדין מאוד, והוא זורם נפלא בשוט לגרון. מחירו כ-200 ש"ח.

המלצה נוספת, גלנפידיך 18 שנה (לא בטוח לגבי המחיר, אבל לדעתי הוא נמצא בתקציב שלך)

שניהם לטעמי וויסקים מוצלחים מאוד.

גלנפידיך 18 שנה >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 250 ש"ח

אל תחלום על זה אפילו :D

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בושמילס 10 זו קנייה מצויינת בחזית הסינגל-מאלט. סינגל מאלט איריים הם נעימים ומעודנים יותר בזכות הזיקוק המשולש. יותר מתאים למתחיל.

אף אחד לא הציע שיבאס ריגל בבלנדד. אני לא ממש שותה בלנדס אבל הוא די פופולרי וקל להשיג אותו.

גלנפידיך 18, אובאן 14, לגבולין 16 (החביב עליי) - מומלצים מאוד - אבל לא קרובים לתגית המחיר הזו.

ג'וני ירוק מצוין. לא צריך להתפרע עם כחול. שניהם לא במחיר הזה.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

תתפלא!!! מצאתי בגבוק לגאבולין 16 בקוס והוא עלה לי רק 40 יורו!!!!!

ואם תשים לב- הצעתי שיבס 12 בלנדד...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

גלנפידיך 18 שנה >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 250 ש"ח

אל תחלום על זה אפילו :D

טעות שלי, אולי הגלנפידיך 12 שנה באיזור?? (גם לא בטוח, מעולם לא קניתי בקבוק אבל שתיתי המון גלנפידיך בכל הזדמנות אפשרית)

בכל מקרה, כמו ש-ישי אמר, בלו לייבל בארץ עולה כ-1500 לבקבוק.

בדיוטי פרי או 2 ב-300 או 1 ב-200 דולר.

אגב, המליצו פה על ה-JB.

הוא איכותי מאוד, אבל הוא וויסקי מאוד כבד, והוא שונה בכמה דרגות מכל רד-לייבל/ג'יימסון וכו'..

אני אחד שאוהב אלכוהול ועדיין קשה לי לסיים JB בכוסית.

פורסם

JB?!! מכל הסוגים שהזכרתם כאן (חוץ מג'וני רד ובלאק) JB הוא בעל הטעם הכי מזויע לדעתי.

הוא לא כבד, הא סתם לא משהו...

כבד זה מאלט מעושן - דוגמת הלפרויג.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

גראנטס שרי קאסק ... זול מאוד וערב לחיך ... זורם ובהחלט הקניה המוצלחת ביותר בטווח המחירים האלה .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אני לא מבין גדול בוויסקי, אני לא מבין בוויסקי בכלל, אבל אהבתי מאוד את הJB.

כמה כוסות JB עם 2 קוביות קרח בכל כוסית, ואני מסודר.

אפשר לראות מהשרשור הזה שוויסקי זה כמו מכוניות, יש כאלה שרק שותים מה שיש ויש כאלה שמקטלגים את הוויסקי בכל מיני קטגוריות איכות, מה יותר טעים ומה פחות.

הלוואי שהייתי יכול להרשות לעצמי לשתות JB באופן שוטף... אני בינתיים מסתפק בוודקה אבסולוט\פילנדיה עם רדבול.

יש כאלה שאומרים שזה מגעיל ולא איכותי , אבל ככה אני אוהב את המשקה שלי, בכוס מפלסטיק 50 אחוז אבסולוט 50 אחוז רדבול, עם קש.

ד"א, רק אני אוהב לעשן במיוחד כשאני שותה? (למעשנים שבנינו).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
JB?!! מכל הסוגים שהזכרתם כאן (חוץ מג'וני רד ובלאק) JB הוא בעל הטעם הכי מזויע לדעתי.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
תתפלא!!! מצאתי בגבוק לגאבולין 16 בקוס והוא עלה לי רק 40 יורו!!!!!

ואם תשים לב- הצעתי שיבס 12 בלנדד...

התייחסתי למחירי הארץ, כמובן. גם אני לא קונה משקאות מקומית. למעשה, לפני כשבוע וחצי הייתה לי התחבטות קיומית לגבי מקאלן 16 ב-90 יורו. העושר היחסי של מזווה המשקאות שלי כרגע הכריע לבסוף נגד. אבל זה עוד יבוא...:wink:

לגבי השיבאס, וואללה, צודקת. סליחה. תמיד אפשר לסמוך עלייך...:-P

אה, ו-JB לא שווה איזכור אפילו לדעתי. פויה.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

יא דפוקים אצלי רק רוסטאננג 34 נכנס הביתה. שום דבר אחר לא מתקרב לעוצמה שלו, אולי רק גופטהנן 12 אבל אותו קצת קשה למצוא והוא גם די יקר פה בארץ.

עשיתם לי חשק עכשיו, אני הולך לדפוק שוט של מים מהברז.

פגים.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

jb הוא בלנד של סינגל מאלטים מעושנים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
יא דפוקים אצלי רק רוסטאננג 34 נכנס הביתה. שום דבר אחר לא מתקרב לעוצמה שלו, אולי רק גופטהנן 12 אבל אותו קצת קשה למצוא והוא גם די יקר פה בארץ.

עשיתם לי חשק עכשיו, אני הולך לדפוק שוט של מים מהברז.

פגים.

כן , ומה עם הלפרוכן 58 , והמקדוגל 25 ?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
אני רוצה לקנות למישהו קרוב מתנת יומולדת - בקבוק וויסקי.

הידע שלי בוויסקי מסתכם בעובדה שהוא מופיע בתפריט בבאר, ושיש אחד שקוראים לו ג'וני בלאק (והוא עולה כמו דירה, פלוס-מינוס).

אההה, פעם גם קראתי שיש משקה בשם אבסינט, אבל זה לא נראה לי קשור.

מה אפשר לקנות בתקציב של 200-250 ש"ח? מה מומלץ לחובב משקאות מבוגר?

והאם יש חנויות משקאות במרכז שפתוחות עד לשעות הערב?

תודה! :smile:

ידידי היקר שלום רב!.

אם מדובר על אדם שמאוד מחבב משקאות, אז בישראל ב200-250 ש"ח לצערי אין יותר מידי מציאות.

זרקו פה הרבה דברים לאוויר כמו בלוויני 12, ארדבג, לאפרוייג וכו' , רק חבל שהם עולים בערך פי 3 מהתקציב שהצעת.

בתקציב הנ"ל אתה יכול להכניס רק וויסקים פשוטים.

מה זה פשוטים? בעיקר בלדד ולא סינגלים, ואולי בורבונים.

אם מדובר על אדם שמשקאות הם אצלו בגדר תחביב(כמוני למשל).

אז מתנה יותר מפנקת ומקורית, היא לקנות לו בקבוק זכוכית + סט כוסות לוויסקי, סט טוב יעלה לך באיזור המחיר שציינת ויהיה תוספת מופלאה לכל חובב אלכוהול ובעל באר פרטי.

אני יודע שאני אישית הייתי שמח לקבל סט קומפלט כדי לשתות את הסיגנלים שלו, מאשר איזה בקבוק ג'יימסון מתנה.

סתם רעיון למחשבה.

אגב, דיברו פה הרבה על סינגלים, אז החלטתי לצרף תמונה קטנה מהאוסף הגדול שלי, לאילו שחובבים את הנושא.!:).

Whisky3.jpg

under construction..

• תוכן חדש...