Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיון לעיצוב החדר:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלה לי רעיון שאני מקווה לישם אותו.

חשבתי על למצוא תמונה טובה באינטרנט של איזור הקונסולה(כמו פה), להדפיס אותה בגדול בחנות צילום. ואז איפה שהרדיו לקנות רדיו דיסק אמיתי ולהכניס אותו לתוך הקיר. לחבר רמקולים וחשמל ו..זהו.

מה דעתכם? ניתן ליישם? מה בעניין האנטנה? מה אפשר לעשות איתה?

ויעזור אם מישהו יעזור לי למצוא תמונה באיכות טובה וגדולה עם ציור של קונסולה כמו בדוגמא שצירפתי(רצוי של ב.מ.ו או רכב יפה)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אתה רוצה לדחוף רדיו של רכב לקיר?..הורים שלך לא ישמחו..

עדיף שתבנה לעצמך ארונית במקום לחצוב בקיר (כמו באולמות תצוגה של אודיו לרכב).

לגבי אנטנה - אני מעריך שניתן לחבר את זה בצורה כלשהי עם מתאמים לאנטנה הביתית.

פורסם

ממ.. יש משהו בדבריך. אבל אם אני אבנה ארונית כזאת, היא תבלוט החוצה וזה יוריד סתם משטח החדר- סה"כ הארונית הזאת די עבה-כעומק הרדיו+עוד כמה מ"מ/ס"מ

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

רעיון מקורי, מיותר לדעתי אבל אם אתה מתעקש... הרעיון של לדחוף לקיר לא ממש מועיל מציע גם ארונית... תחשוב שאם לא ילך לך ישאר לך חור בקיר :\ אם יש לך ניסיון בפיבר יש לך עולם פתוח לרעיונות...

פורסם

רעיון הרבה יותר טוב מלהדפיס תמונה ברזולוציה נמוכה- והדפסת ענק וכל הסיבוך של ההדבקה..

תדפיס את התמונה הגודל של 2

A4

לפי מה שהבנתי אתה יב"ניק

גש למורות לאומנות ותשאל כמה יעלה לצייר דבר כזה על קיר בגדול עם ספריי/כל דרך שתיצא יפה

לדעתי ספרי ושבלונות ייצא פיצוץ..

תתעדכן במחיר ותבין על מה אתה הולך..

בהצלחה

פורסם

רעיון המשך-את המדבקה תוכל למקם מתחת לחלון ככה שזה ייראה שהחלון שלך הוא החלון של האוטו!...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...