Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. מה דעתכם על סט קומפוננט של רוקפורד 6.5 FNQ הבנתי מהמתקין שזה היה סט שמגביל היום לסידרה ה POWER שלהם

פורסם

יש כאלה שיגידו לך שזה הסט הכי טוב שהם שמעו

ויש כאלה שיגידו לך אל תתקרב אליו

הכל זה טעם אישי!!

אישית אני שמעתי את הסט הרבה ואהבתי למרות שיש לי סט שהוא שונה ב"תכונות" שלו מהסט הזה

הכי טוב תשמע ותחליט!!

פורסם

אני יגיד מחר עם סט כזה

ואני ממליץ בחום רב על אחד כזה

רק שהמחיר קצת מאכזב

עכשיו משהו שתדע

בין הFNQ ובין סדרת הפאוור החדשה יש הבדל של שמיים וארץ

ואם בכל זאת תקנה במחיר טוב אני מוכן גם לקנות אחד

נ.ב.

אני הבחור עם הקולט הירוקה

אחי , אני חופר לך?

פורסם

אני הבנתי מהמתקין שלי שסדרת הפאוור היא פחות טובה מהFNQ.

בעיקרון רוקפורד הפסיקו לייצר את הFNQ והתחילו בפס הייצור של סדרת הפאוור, ראו שהסט הזה ממש לא הולך ואנשים לא מרוצים ממנו והייתה דרישה מאוד גבווה לחזור לייצור הFNQ וזה מה שקרה.

גם חשוב לציין שהפאוור עולה פחות מהFNQ-אולי זה לא סתם...

שוב אני לא בטוח אבל זה מה שהבנתי.

פורסם

רוקפורד עדיין לא הפסיקה לייצר את ה FNQ , כי הוא עדיין נמכר לאלא שחולים על רוקפורד , ועד כמה שידוע לי הסדרה של POWER לא עולה פחות וזה גם לא הגיוני שתעלה פחות , אם הם רוצים לחסל את

ה FNQ הם צריכים למכור אותם יותר בזול .

פורסם
רוקפורד עדיין לא הפסיקה לייצר את ה FNQ , כי הוא עדיין נמכר לאלא שחולים על רוקפורד , ועד כמה שידוע לי הסדרה של POWER לא עולה פחות וזה גם לא הגיוני שתעלה פחות , אם הם רוצים לחסל את

ה FNQ הם צריכים למכור אותם יותר בזול .

mazda speed, אתה טועה ובגדול, וגם מטעה אחרים.

הFNQ זה הדגם העליון מסדרת FANATIC של רוקפורד, סדרה מ2000-2002.

בסדרה יש מס' דגמים:

1.FNP.

2.FNX.

3.FNQ.

כיום היא כבר לא מייצרת את הסטים הנ"ל אלא רק את סדרת פאנץ', ופוואר.

רוקפורד הוציאו את הFNQ במשך שנתיים, ושינוי דרייברים באמצע.

בשנת 2000 יצא סט אחד של FNQ. והוא נקרא FNQ2614 (קרוסים שקופים בצורת הטרפז של רוקפורד)

ובשנת 2002 שידרגו את הסט של הFNQ. והוא נקרא FNQ3614 (עם הקרוסים דמויי משולש כסוף)

ויש עוד סט שיצא בשנת 2002 שהוא נקרא FNQ3146, וזה סט 3 חלקים.

מדובר על סטים שונים לחלוטין, ולפני שאתה רוכש תברר בדיוק על איזה סט מדובר,והשאלה הכי חשובה , בכמה אתה קונה את הסט, כי אולי יש אופציה יותר זולה וטובה אף יותר.

תעדכן אותנו.

under construction..

• תוכן חדש...