Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי לסובארית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא.

פעם היתה לבני קומבני סובארית שהשאלתי בזמן שהאוטו היה אצלו בתיקון. פרט לוויליז המשעשעים (תמיד היה לו מנוע זרוק מאחור) האוטו לא יציב בבין עירוני ברמה ממש מדאיגה. נכון שהוא גם לא כ"כ נועד לזה- אבל עדיין....

ד"א-נדמה לי שלסוזוקי היה גם איזה משהו מחריד כזה:

http://www.autoshopanastasov.com/_en/newcars/suzuki/carry/intro/

ואפילו זכור לי שהביאו את זה לארץ.

אני לא זוכר אם זה היה בסובארו או בסוזוקי-אבל היתה להם מאחור מדבקה:

4CYL- כאילו להצביע על הפוטנציאל האדיר הגלום ברכב ולהבהיר שהוא שונה משמעותית מאחיו העלובים בעלי שלושת הצילינדרים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לבנאדם יש מסעדה קטנה (ודי מפורסמת) באחד מאזורי ההי טק

הרכב משמש אותו להובלת סחורה וגם למשלוחים

הוא זול מאוד לאחזקה, אמין מאוד ויש לו נפח איחסון גדול

מה עוד אפשר לבקש מרכב של עבודה...

בכל הרכבים החדשים יש "מחשבים" ו"יוניטים" ו"חיישנים" וכל מיני רעות חולות שהמציא האדם כדי לקבל קצת יותר חיסכון בדלק וקצת פחות זיהום אויר

בסובארית אין כלום! ולכן היא מאוד אמינה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יאמר לזכותה !

והבנאדם צודק ! בעולם של יוניטים וחיישנים ומחשבים אלוהים יודע איפה הצרות נגמרות !

אין כמו המכוניות הפשוטות. התקלות והטיפולים עולים הרבה הרבה פחות ! ובסופו של דבר זה בריאות, לרוץ למוסכים המורשים בשביל להתחבר למחשב רק בשביל לדעת איזה חיישן עושה עכשיו בעיות...

במכוניות הפשוטות רוב האנשים יודעים לטפל לבד...תחשבו על זה...

הסובארית היא בעלת אופי מיוחד, קטן, פשוט וחסכוני. קל לתמרן איתה בעיר, קל לחנות, היא צרה וקצרה.

היא לא צורכת דלק ויש לה 5 דלתות...בקיצור אחלה אוטו, 6-7 נוסעים או הרבה מטען...גם יש לו צורה חמודה...

ומי שנוסע בזהירות לא צריך להסחף ולא צריך להתהפך ולא כלום. זה אוטו של עבודה, לא של מירוצים.

שבוע טוב לכל גולשי הפורום ולכל בית ישראל

פורסם

לסוברית ישנה אין חיישנים, מחשבים או I-DRIVE שיכולים להתקלקל.

לסוברית חדשה או דגם מקביל שהחליף אותה בטוח כבר יש. תקנות זיהום האויר אינן מאפשרות למכוניות חדשות לצאת לשוק אם אין להן מערכות בקרה אלק' למנוע.

לחפש סוברית חדשה בגלל שהישנה קלה ופשוטה לטיפול זה כמו לחפש לייבא פורד קא בגלל שהפיאסטה 76 שלך הייתה קלה לטיפול.

פורסם

אני לא הייתי מתייאש ובודק ייבוא של הייצור החמוד הזה:

mpv_still.jpg

מדובר בפיאג'ו פורטר MPV שנת 2006 עם מנועי 1300 בנזין ו-1400 דיזל עם סאנרוף והנעה אחורית או 4X4 שווה לבדוק עם אבניר.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
...בגלל שהפיאסטה 76 שלך הייתה קלה לטיפול.
לדעתי היצור של הפיאסטות החל בשנת 78' בלבד...:wink:

אני מסכים עם אשפוז, לחפש את הדגם המחליף רק בגלל שקודמו מוצלח, זוהי הטעיה עצמית.

"סוס מנצח לא מחליפים"...

פורסם

ייצור הפיאסטה אכן החל ב-76', הדגם החל להמכר בארץ ב-78'

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תקשיב איש אני חזרתי מיפן לפני חצי שנה ויש שם סובאריות מדהימות חדשות לגמרי עם 4x4 ומנועים מוגדשים.. חבל שאין לי תמונות אני לא בטוח שזה סובארית אולי דגם אחר של יצרן אחר. אבל אני די בטוח שראיתי סובארית מוגדשת עם צמיגי כביש וקיט הנמכה מדהימה אז תחפש וזה אחלה רעיון בעידן של דלק יקר ... לייבא מכוניות אקזטיות עם מנועים אדירי נפח זה לא ריאלי למדינה שלנו כי זה פשוט בילתי אפשרי לעמוד בעלויות .. בקיצור רעיון בן זונה .. בהצלחה תמונות יגיעו תכף

חטשבינה

:2gunfire: [b]HATSHBINA???[/b] [color=black][b]אתה מתחיל הכי חזק שאתה יכול .. ואז מגביר את זה [/b][/color] [b]205 1.9[/b] [b]samorai 98 [/b]

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סובארית...

איי איי, אני זוכר כשהייתי הולך מבית הספר היסודי לכיוון הבית, תמיד חנתה בצד הדרך סובארית מגניבה לבנה (של גן "בית הקטקטים")

כל הזמן חלמתי שיהיה לי אוטו כזה.

זה פשוט אותו מגניב. הוא קטן, אבל גדול...

בעצם הוא גדול, אבל קטן...

דיי דיי, אני לא יכול להחליט, אני פשוט מת על האוטו הזה.

יש מס' רכבים בעולם, שבלי קשר לפוזה או ליכולות המכניות \ מוטוריות שלהם -

הם פשוט יהיו האהובים עליי, יש להם מוזה, יש להם חן ויופי.

סובארית, GMC סאפארי, fiat900 (כמו בפולין), פולקסווגן טנספורטר ועוד כמובן.

אבל, הם פשוט רכבים לבבים.

אני יודע שאני נשמע קצת דיי, ושלא ציינתי את פורש \ למבורגיני או בני דודיהם - אבל הם בקטגוריה אחרת.

אילו הייתי מיליונר....

חלומות מתוקים...

• תוכן חדש...