Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי לסובארית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי סובארית שמשמשת אותו לעסקיו

הוא פריק של האוטו ולא מוכן להחליף אותה בעד שום הון שבעולם

אולי רק באחת חדשה...העניין הוא שאין!

בקיץ האחרון הוא ביקר ביוון וראה המון סובאריות חדשות

הבנאדם חזר באקסטאזה ומאז חולם בלילה על סובארית חדשה עם רישוי ישראלי

בהנחה שזה החלום שלו והוא מוכן לשלם כמה גרושים יותר ממחירה הראלי

האם יש דרך לעשות יבוא אישי שכזה?

e10.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אפשר לייבא לארץ רכבים שעונים על אחד מהקריטריונים הבאים:

1. בני יותר מ30 שנה (אספנות)

2. בני פחות משנתיים.

(אני לא נכנס לשאר התקנות של הגה בצד שמאל וכו'...).

אם הוא מצליח להשיג סובארית משנתון שנכנס לאחד מהקריטריונים - יש סיכוי טוב לעשות את זה.

אם כי למה, לעזאזל שמישהו ירצה לעשות דבר כזה נשגב מבינתי...

פורסם

תיקון:

מותר לייבא רכב שיש לו כבר אישור ייבוא ותקינה (אלא אם אתה עולה חדש וכו', אני לא בקיא עד הסוף)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
תיקון:

מותר לייבא רכב שיש לו כבר אישור ייבוא ותקינה

תאורטית, אם זה אכן אותו דגם, אולי הוא עונה לקריטריון הזה. כנראה יידרש אישור כלשהו מיבואן סובארו.

אני יכול לדמיין את זה קורה - אדם נכנס ל "הינומה מוטורס" חולף בחוסר עניין ליד האינפיניטי והפורשה שבתצוגה, ניגש למוכר ומבקש לבצע ייבוא אישי של סובארית - "הנה תראה, יש לי אפילו אישור של יפנאוטו...".

פורסם
תיקון:

מותר לייבא רכב שיש לו כבר אישור ייבוא ותקינה (אלא אם אתה עולה חדש וכו', אני לא בקיא עד הסוף)

גם אם הרכב בן יותר משנתיים ופחות מ30?

פורסם
לחבר שלי סובארית שמשמשת אותו לעסקיו

הוא פריק של האוטו ולא מוכן להחליף אותה בעד שום הון שבעולם

אולי רק באחת חדשה...העניין הוא שאין!

בקיץ האחרון הוא ביקר ביוון וראה המון סובאריות חדשות

הבנאדם חזר באקסטאזה ומאז חולם בלילה על סובארית חדשה עם רישוי ישראלי

בהנחה שזה החלום שלו והוא מוכן לשלם כמה גרושים יותר ממחירה הראלי

האם יש דרך לעשות יבוא אישי שכזה?

תחום היבוא אינו מוכר לי, ועם זאת אני בספק שהוא ראה סובאריות (או בשמם האמיתי E10) חדשות . כנראה ראה מכוניות ישנות שמורות.

איני דן בסוגיה מדוע הוא רוצה אחת כזו. כל אחד והחלום שלו.

השאלה היא, ואותה אני מעלה כאן לדיון עבור אלה שיותר מבינים ממני, אם הוא מיבא אותה שלא כ"מכונית נוסעת", אלא כגוש ברזל שאינו יכול לנסוע ומיועד לחלקים בלבד.

לאחר הייבוא (שצפוי להיות זול וקל יותר בדרך זו) הוא משקם אותה (במידה וצריך) ומחזיר אותה לשימוש, מעביר אותה רישוי ותקינה (דבר שלמיטב הבנתי אמור להיות פשוט מפני שמדובר במכונית שכבר יובאה בעבר לארץ) ונוסע בה כאוות נפשו.

פורסם
תחום היבוא אינו מוכר לי, ועם זאת אני בספק שהוא ראה סובאריות (או בשמם האמיתי E10) חדשות . כנראה ראה מכוניות ישנות שמורות.

איני דן בסוגיה מדוע הוא רוצה אחת כזו. כל אחד והחלום שלו.

השאלה היא, ואותה אני מעלה כאן לדיון עבור אלה שיותר מבינים ממני, אם הוא מיבא אותה שלא כ"מכונית נוסעת", אלא כגוש ברזל שאינו יכול לנסוע ומיועד לחלקים בלבד.

לאחר הייבוא (שצפוי להיות זול וקל יותר בדרך זו) הוא משקם אותה (במידה וצריך) ומחזיר אותה לשימוש, מעביר אותה רישוי ותקינה (דבר שלמיטב הבנתי אמור להיות פשוט מפני שמדובר במכונית שכבר יובאה בעבר לארץ) ונוסע בה כאוות נפשו.

אין אפשרות לבצע רישוי לרכב שהובא כ"גוש ברזל"

ולמי ששאל, הסייג שהוסיף בני הספל הוא לא תנאי מספיק, אלא הכרחי לרכבים ברי יבוא אישי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

סולל, יותר ריאלי לקנות סובארית בעלת רישוי ישראלי במצב איזה שלא יהיה, ולשקם אותה באמצעות חלקים טובים שחברך יביא מיוון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם חבר שלך כל-כך אוהב את הסובארית,שפשוט ירכוש את הסובארית הכי "מודרנית" שמכונה E12,בארץ קיימות מעטות מודל 94 הן בעלות מנוע 1200 סמ"ק הזרקה.

אם חבר שלך מעוניין לקנות כזו,אני מכיר אחת למכירה באיזור ירושלים אחרי אוברול.

תמונה מצורפת להמחשה (למעט הגג השקוף ככה בדיוק היא נראית).

Subaru%20E12%20Bianco.jpg

פורסם

ממה שזכור לי כל הסובאריות האלו הם בעצם כל מיני גרוטאות שמורכבות באזורים נידחים (ע"ע טורקיה שם הפיאט רגטה והדונה חזרו לחיים בתור מוניות :screwy: ).לפי דעתי כדאי שייקנה סובארית 94 שעדיין ניתן להשיג בארץ...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

חלומות הם לא תמיד רציונלים

נכון שחלום על סבארית נשמע הזוי, אבל זה מה יש! חברים לא בוחרים.

לי עצמי היה חלום בשנות ה90 ליבא פיאט פנדה חדשה 4X4 עם גג ברזנט נפתח

זה גם סוג של סטייה!

ולענייננו

אני מבין שהחלום לא ראלי ואין אפשרות של ממש ביבוא רכב חדש שכזה

תודה לכל המשיבים ושבת שלום

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
חלומות הם לא תמיד רציונלים

נכון שחלום על סבארית נשמע הזוי, אבל זה מה יש! חברים לא בוחרים.

לי עצמי היה חלום בשנות ה90 ליבא פיאט פנדה חדשה 4X4 עם גג ברזנט נפתח

זה גם סוג של סטיה

קודם כל,זו לא סטייה.יש אחת כחולה שנת 89.

שנית-כפי שמישהו כתב-בשנת 94 הביאו לכמה חודשים את הסוברים המיתולוגית.צריך למצוא אחד כזה (וכשמוצאים,למצוא 3 חבר'ה שישבו מאחור ולתת גאז ולראות איך האוטו עושה ווילי!!!)

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...