Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בדוושת האוטו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט פונטו hsd 75 שנת 96 מנוע 1300 גיל רגיל

היום קרה לי משהו מוזר ומפחיד....

עמדתי ברמזור עכשיו עשיתי פתיחה עם האוטו משכתי ראשון ושני בשלישי לחצתי על הדוושה עד הסוף

ואז כשהורדתי את הרגל מהגז האוטו המשיך להאיץ כאילו אני לוחץ על הגז לחצתי על הקלאץ והטורים עלו לי במהירות... קיצר שיחקתי עם הברקס והקלאץ הצלחתי להאט אבל עדיין כל פעם שלחצתי על הקלאץ הטורים קפצו לי למעלה כאילו אני לוחץ על דוושת הגז אחרי זה עצרתי בצד כיביתי תאוטו שמתי על ניוטרל והדלקתי עוד פעם.... הטורים שוב פעם עלו במהירות כמה פעמים כאלה בסוף שיחקתי קצת עם היד עם דוושת הגז והתנעתי זה הסתדר..

מה קרה פה...יש מצב בגלל שלחצתי עד הסוף על דוושת הגז זה הזרים לאורך זמן דלק למנוע גם מבלי שאני ילחץ על הדוושה???

או שדוושת הגז פשוט נתקעה?וששיחקתי עם היד זה הסתדר...

לגשת למוסך???

פורסם

1. תבדוק שהדוושה לא נתקעת מתחת לשטיח. מפגר אבל קורה.

2. כבל הגז שלך כנראה לא מגורז כמו שצריך - פתיר בלי יותר מדי בעיות בכל מוסך, או כל אחד שקצת מכיר מכונאות יכול לפתור לך את הבעיה כמעט בלי עלות ובלי צורך בליפט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רק הערה, כאשר דוושת הגז נתפסת, צריך ללחוץ עליה חזק עד הסוף כמה פעמים ואז זה מסתדר.

וכן, זה קרה בגלל שעשית פתיחות והכבל שלה כנראה לא מגורז.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

שלום.

כבל גז לא מגורז ואסור לגרז כי!!!

כאשר מורחים גריז על הכבל מה שקורא זה פשוט מאוד. הגריז סופח אבק ואז הגריז + אבק נהיה גיפה דביק והכבל ניתפס ואז זורקים את הכבל גז.

לעצם הבעיה אני לא זוכר אבל יתכן שבפיאט הציר של הדושות כולל את דושת הגז ואז יש מיקרים של התפסות דושות . אם כן יש לפרק את מנגנון הדושות ולסדר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בפונטו יש גומיה על הכבל גז ליד המצערת שמגנה שלא יכנס אבק לתוך הכבל ולפעמים הגומיה משתחררת ונתפסת בין הכבל למסילה של המצערת . תבדוק את זה :arrow:

JDM :twisted:

פורסם

תשמע ..

תיקנה ספריי סיליקון או ספריי נגד חלודה WD 40..

וגם ספריי לניקוי קרבורטורים..אם אתה מבין תפרק את כבל הגז ישירות מהרבורטור

עד לרגלית של הנהג..תחליף את הכבל או אם הוא במצב טוב תנקה אותו עם ספריי לניקוי קרבורטורים

ותשמן אותו עם בפריי סיליקון או WD 40

תחזיר את הכבל לתוך בית המגן שלו השחור

רצוי מאוד לשמן טוב טוב את הבית של כבל הגז..

ולבסוף תשמן את רגלית הגז..תיבדוק שהשטיחים שלך לא תופסים אותה ושהכבל מנותק

שהקפיץ שלה תקין והיא לא ניתקעת

במידה וכן תשמן אותה תן לה חצי שעה ייבוש שים עיתון שלא ייתלחך השטיח

תרכיב הכול ובהצלחה

אם אין לך ידיים טובות גש למוסף הקרוב אלייך שיישמן לך את דוושת הגז או שייבדוק מה הגורם לבעיה

פורסם
תשמע ..

תיקנה ספריי סיליקון או ספריי נגד חלודה WD 40..

וגם ספריי לניקוי קרבורטורים..אם אתה מבין תפרק את כבל הגז ישירות מהרבורטור

עד לרגלית של הנהג..תחליף את הכבל או אם הוא במצב טוב תנקה אותו עם ספריי לניקוי קרבורטורים

ותשמן אותו עם בפריי סיליקון או WD 40

תחזיר את הכבל לתוך בית המגן שלו השחור

רצוי מאוד לשמן טוב טוב את הבית של כבל הגז..

ולבסוף תשמן את רגלית הגז..תיבדוק שהשטיחים שלך לא תופסים אותה ושהכבל מנותק

שהקפיץ שלה תקין והיא לא ניתקעת

במידה וכן תשמן אותה תן לה חצי שעה ייבוש שים עיתון שלא ייתלחך השטיח

תרכיב הכול ובהצלחה

אם אין לך ידיים טובות גש למוסף הקרוב אלייך שיישמן לך את דוושת הגז או שייבדוק מה הגורם לבעיה

שלום

תגיד לא קראתה את מה שכתבתי? אני חושב שכדי שתקרא ותשכיל.

בברכה בני ל.

פורסם

כן קראתי..

כניראה שאתה לא הבנת..יש הבדל בין גריז בין לגרז ובין ספריי סיליקון על מנת לנקות את כבל הגז..

אני כבר 5 שנים במקצוע ואני עושה את זה הרבה ועדיין אף אחד לא בא אליי בטענות שניתקע או שזה תפס ליכלוך

תפנה אליי בפרטי אני ימסור לך כמה אנשים מאוד מאוד מרוצים מעבודה זאות

פורסם
כן קראתי..

כניראה שאתה לא הבנת..יש הבדל בין גריז בין לגרז ובין ספריי סיליקון על מנת לנקות את כבל הגז..

אני כבר 5 שנים במקצוע ואני עושה את זה הרבה ועדיין אף אחד לא בא אליי בטענות שניתקע או שזה תפס ליכלוך

תפנה אליי בפרטי אני ימסור לך כמה אנשים מאוד מאוד מרוצים מעבודה זאות

שלום.

אולי אתה עושה את ההליך הזה ואתה 5 שנים במיקצוע אבל זה לא עושה אותך בהכרך צודק.

להבדיל אני עובד בימקצוע רק 40 שנה ובחיי שאני יותר מנוסה ממך :-D .

בברכה בני ל.

פורסם

בני,אתה צודק כבל גז שעושה בעיות מחליפים,ולא מתקשקשים איתו.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

קרא לי פעם בתוך העיר, מלחיץ לאללה !

אני פשוט לחצתי ברקס כאינסטינקט ראשוני, וכשהבנתי שזה לא ממש עוזר סגרתי את הסוויץ' והאוטו נבלם מיד.

הדוושה נתקעה בשטיח ושחררתי אותה עם היד.

פורסם

בעיה השטיחים האלה :-)

אצלי קרה מקרה דומה אך למזלי במקרה שלי זאת הייתה דוושת הקלאץ' שניתקעה.

לכן האוטו לא האיץ, וככה ביליתי את זמני בשיוט נינוח בכביש 4 כשאר אני מכוף כולי מתחת להגה ומנסה לשחרר את הדוושה.

אחרי המקרה הזה, חיזקתי את השטיח ככה שלא יזוז ממקומו בעצמו ויישאר תמיד עם הקצוות לא מתחת לדוושות.

• תוכן חדש...