Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יותר מידי רוח..?...(תאונה)...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מזה, שלפי עצי הדקל, הרוח נשבה בכיוון הנגדי לכיוון הנסיעה בעת ההתהפכות

מסתבר שאין גבול לטמטום האנושי

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקניון מצד ימין אמור היה לחסום את הרוח וגם אם לא אז היא באה בפחות מהירות מאשר בתחנה המרכזית שלפני הקניון- מהצד של הים..

לפי מה שאני זוכר- זה ישר אחרי העליה מהחניה התת קרקעית- בטח רצה לצאת מהר ובפוזה- נתן גז שכח להחזיר את ההגה והנה התוצאה..

פורסם

לא נמאס?

השרשור הזה כבר התדרדר לחישובי רוח וכוחות שפעלו על המכונית בזמן נסיעתה.

שום רוח ושום נעליים.

התאונה היא באשמתו ובטיפשותו הבלעדית של הנהג.

הרוח לא אשמה.

מספיק.

פורסם
חוץ מזה, שלפי עצי הדקל, הרוח נשבה בכיוון הנגדי לכיוון הנסיעה בעת ההתהפכות

נכון מאד

הקניון מצד ימין אמור היה לחסום את הרוח וגם אם לא אז היא באה בפחות מהירות מאשר בתחנה המרכזית שלפני הקניון- מהצד של הים..

זה גם נכון

מה שאומר שהייתה רוח לכיוון הנגדי ומה שהוא עשה זה להתנגד לרוח ואז פתאום הוא הגיע לאזור שבו הקניון חוסם את הרוח וההתנגדות שלו הפכה להיגוי קיצוני ימינה!!

פורסם
נכון מאד

זה גם נכון

מה שאומר שהייתה רוח לכיוון הנגדי ומה שהוא עשה זה להתנגד לרוח ואז פתאום הוא הגיע לאזור שבו הקניון חוסם את הרוח וההתנגדות שלו הפכה להיגוי קיצוני ימינה!!

אתה באמת דן על זה ברצינות?

ההתנגדות שלו הפכה להיגוי קיצוני? אתה רציני?

בכביש הזה ביום בהיר ומצויין נוסעים גג 30 קמ"ש.

בכזה מזג אוויר נוסעים אפילו פחות.

לכן כתבת ערמה של שטויות,אלא אם כן היכה בו הוריקן.

פורסם
אתה באמת דן על זה ברצינות?

ההתנגדות שלו הפכה להיגוי קיצוני? אתה רציני?

בכביש הזה ביום בהיר ומצויין נוסעים גג 30 קמ"ש.

בכזה מזג אוויר נוסעים אפילו פחות.

לכן כתבת ערמה של שטויות,אלא אם כן היכה בו הוריקן.[/QUOT

תראה אני לא יודע אם נהגת היום או שהרגשת את הרוחות שהיו היום אבל אני בכל מקרה הייתי צריך להלחם ברוחות בשביל להישאר על הכביש.

פורסם

בשביל ללכת ברגל היית צריך להלחם ברוח, אבל בשביל לנהוג? לא חושב. אולי שכחת לסגור את החלונות בנסיעה...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני לא ממהר לשפוט את הבנאדם,

אבל קרה לי כבר נסעתי 100 קמ"ש מינוס פלוס, ביציאה משער הגיא-

רוח צידית נשבה בי בחוזקה מצד הנהג וכל הרכב היטלטל. (מזל שיש קוני)

והרבה רכבים סטו מנתיבם- חלקם לא איבדו את קור הרוח, ולצערי, חלק גדול כן איבד קור רוח.

בלאגן.

אל תמהרו לשפוט את הבנאדם.

יש לו מרכז כובד גדול מהרגיל-בגלל הקבינה.

משקל קל יותר מרוב הרכבים.

ונראה לעין שהיה רוחות עזות באותו יום.

אני לא מצידק את הבנאדם-אבל גם לא אומר שצריך לשפוט כ"כ בקלות אם לא היתם שם.

אביחי.

פורסם

אולי כתוצאה מהרוח בחוץ נוצר בתוך המכונית לחץ שפיצץ את האוטו לחלקים ואז הוא בטעות הרכיב אותו מחדש על הגג?או שהוא פשוט לא שם לב.

בשני המקרים הוא יצא אידיוט.

פורסם
אולי כתוצאה מהרוח בחוץ נוצר בתוך המכונית לחץ שפיצץ את האוטו לחלקים ואז הוא בטעות הרכיב אותו מחדש על הגג?או שהוא פשוט לא שם לב.

בשני המקרים הוא יצא אידיוט.

ב-2 המקרים הוא יוצא אדיוט.

ב-2 המקרים ששלפת ממוחך.

אביחי

פורסם

כמה זיוני שכל בתרד אחד.

כנראה שאתם לא יודעים אבל לרוחות שמנשבות בימים אלו יש השפעה עצומה על חלק מכלי הרכב, כלי רכב גבוהים וכלי רכב בעלי בולמי זעזועים גמורים סובלים מהתופעה בעוצמה שאתם לא מבינים.

נכון אין בעיות לנסוע עם המיאטה, עם מתלי קוני ברוח אבל שאני בעבודה יותא לי לפעמים לנסוע על H100 ללא מתלים (רכב משא אחרי 200000 ק" ללא החלפת מתלים), יודעים מה קורה שיש פרץ רוח :?: הרכב סוטה. כן כן פשוט רוכן הצידה ויוצר פניה מצד אחד או מבטל פקודת היגוי לשניה מהצד האחר. מאוד מאוד מפחיד ...

באזור אשדוד והכביש המהיר בכלל יש המון רוחות. אני יודע, אני עובד שם.

רוח יכולה להסיט רכב על הכביש והיא בכלל יכולה לגרום פניקה לנהג ואז הוא נוהן פקודת היגוי מוגזמת. בכל מקרה כנראה שהנהג לא מספיק מיומן אבל מה שאתם עשיתם ממנו ...

תרגיעו

פורסם

נהגתי אתמול בכביש 461 (כביש ראשי רגיל באזור יהוד) על סובארו לאונה עם צמיגים חתך 175R13 או 155R13 לא יודע (האוטו לא שלי), בשעה שהיו רוחות מאוד מאוד חזקות. לא הייתי בכלל קרוב להתהפכות ובטח לא בגלל הרוח.

ולמי שלא יודע, לסובארו אין את האחיזה הכי טובה בעולם, בלשון המעטה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני רואה שהרבה אנשים עברו כאן קורס משטרתי לבוחני תנועה וקורס חזאות...

ואגב... הקניון אם כבר יוצר מסדרון\הצתלבות של רוח חזקה ולא בולם אותה...

• תוכן חדש...