Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה הרדיודיסק החדש של קנווד x789 שיש לי נכבה באופן מוזר ולא רוצה להדליק יכול להיות שהפיוז בו נשרף?

מה יכולה להיות הסיבה האם הרמקול הקרוע שעשה את הקצר וזאת הסיבה שהמגבר גם נכנס להגנה?(למי שלא יודע על מה אני מדבר שיקרא את התרד שלי לגבי מגבר נכנס להגנה)

אני מה זה מבאס

מחוברים באוטו שני כבלי RCA מהרדיודיסק וכבל מתח וכבל הארקה וכבל פלוס הפלוס אין בו פיוז אז הוא לא מעביר חשמל יכול להיות שהמתח והארקה נגעו ועשו קצר? או לא קורה כלום אם נוגעים

פורסם

אם בפלוס אין פיוז בבית הפיוז איך בדיוק אתה מעביר חשמל למגבר? דרך הרימוט? אתה תשרוף את הממסר במגבר ואני גם לא חושב שהמגבר בכלל ידלק לך...

לא כל כך הבנתי איך אתה חיברת שם את המערכת. אבל אם היה לך קצר ברכב - דבר ראשון תבדוק בכלל אם באמת נשרף לך הפיוז במגבר ו\או בHU

לפי איך שזה נשמע - רצוי שתיגש למתקין מערכות\חשמלאי רכב מוסמך לפני שאתה גורם לנזק נוסף... פיוז שרוף ניתן לבדוק בקלות ע"י רב מודד

לגבי החיווט - אולי כדאי שתתקין מחדש ובדרך תבדוק את החוטים, העובי שלהם - חוט מתח ראשי בלי פיוז (חוט נקי לאורך כל הדרך) הגנה זה דבר מאוד מסוכן! יש לך מזל שהמגבר נכנס לפרוטקשיין אחרת היית עלול לשרוף את עצמך תוך כדי נהיגה ברכב (במקרה הכי גרוע כמובן... שזה נדיר - אבל את מערכת החשמל של הרכב אתה היית פשוט צולה, חיישנים ומחשבים למיניהם - חאראם)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין מגבר באוטו פירקתי והחיוט לא מחובר למגבר והפיוז פירקתי גם אבל מה שאני רוצה לדעת אם המתח נוגע בהארקה יכול לקרות קיצר?

פורסם
אין מגבר באוטו פירקתי והחיוט לא מחובר למגבר והפיוז פירקתי גם אבל מה שאני רוצה לדעת אם המתח נוגע בהארקה יכול לקרות קיצר?

כן בהחלט אם כבל שזורם בו מתח יגע בהארקה (גוף הרכב/ מינוס) יהיה קצר שלכל הפחות יגרום לשריפת פיוז אם לא יותר מזה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...