Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי איחוי למחשב והרבה תוכניות הפסיקו לפעול.....

אבל הבעיה שהכי מפריע לי היא שהאיי סי קיו לא מתחבר לי......ויותר מוזר הוא שאני לא יכול להיכנס לhttp://WWW.ICQ.COM כדי להוריד גירסה חדשה, זה ניכנס לכל האתרים רק לא לאתר של איי סי קיו =\

איך אני מסדר את האיי סי קיו (בלי לאבד שם את כל המשתמשים שרשומים והסיסמאות שלהם).

תודה על העזרה.

פורסם

מה זה איחוי? איחוי דיסק?

רשימת חברים נמצאת על השרת של ICQ ולא לוקאלית אצלך במחשב. אם גם תסיר את התוכנה היום ותתקין אותה בעוד שנה רשימת החברים תשמר.

פורסם

תקלה באמת מוזרה... אני מעריך שזה ספאם כלשהו. תריץ ADAWARE, ותראה מה קורה. לגבי השאלה השניה - כל עוד אתה זוכר את שם המשתמש והקוד אין שום סיבה שהרשימה תימחק.

פורסם

בקשר לרשמיה אני יודע שהיא נישארת..העניין הוא שרשומים אצלי מספר משתמשים באיי סי ואני לא רוצה שהם ימחקו כי אני לא זוכר את הסיסמאות שלהן

וזה כן קרה אחרי איחוי (defragment) כל מני תוכנות התחילו להתבלבל ולהפעיל דברים אחרים או לא לפעול....אני עוד מבין שהאיי סי לא מתחבר...אבל למה הוא לא ניכנס לי לאתר שלו כדי להוריד גירסה חדשה?

והרצתי הרבה תוכנות לבדוק תוכנות ריגול ולא היו

פורסם

בתור התחלה הייתי ממליץ לך להפעיל את "סורק הדיסק" דרך "מצב- בטוח" ולסמן את האפשרות של תיקון שגיאות אוטומטית וכמו כן לסמן V על "סריקה יסודית".

אם זה לא עוזר, דרך מצב בטוח, הפעל את תוכנת האנטי וירוס שברשותך, עדכן אותה קודם מהאינטרנט והרץ סריקה על 2 הכוננים.

אח"כ הרץ סריקה לאיתור תוכנות ריגול דרך 2 תוכנות: Spybot ו- Ad-Aware .

הבעיה אמורה להיפתר.

פורסם

אסוקר בתכלית לעשות איחוי דיסק אם אתה לא יודע שהמחשב נקי מבאגים או וירוסזים או ספייור או כל חרא אחר.

זה יפיץ את הקקה הרע לכל מקום.

וזה רע.

כנס למצב בטוח כמו שאמרו, תריד כמו תוכנות שמנקות את המחשב, ותתפרע..

בהצלחה.

אור.

פורסם

גם לי היה אותה תקלה כמו שלך במשך כמה ימים עם האייסיקיו. הוא לא התחבר ולא נכנס לאתר שלהם, אבל פתאום היום הוא התחבר איכשהו.

פורסם

מי בכלל עושה איחוי? אני גמרתי עם זה כבר בWIN98.

ב XP, עדיף שתיקח נשימה עמוקה, תעביר את החומר החשוב למחיצה אחרת מה C ותתקין מחדש.

יוצא הרבה יותר נקי, מהיר וללא תקלות לשנה שנתיים הקרובות.

רק אסור לשכוח SP2 וחוסם פופאפים (GOOGLE?) ולא לוותר על הפיירוול המובנה.

אצלי בבית כבר שנתיים ללא אנטיוירוס והכל תקין ועובד. לא ביצעתי איחוי ולא נגעתי בחוי.., מדי פעם בדיקה עם ADAWARE החינמי.

ואני לא חוסך מעצמי לא את החמור לא את הסבבה וגם לא את שאר הקשקשת שמסתובבת ברשת.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם
השרת של חברת אייסיקיו נפל לכמה ימים וחזר חלקית ..חלק מהאנשים יכלו עדיין להתחבר וחלק לא..

איי סי קיו האלה... ראו שהשרת של קארספורום נופל כל יומיים אז הם באו והעתיקו... :evil:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...