Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן .

הרכב שהמערכת מותקנת בו הוא פיז'ו 306 שנת 95 הרכב מלא ברעשים מכול הסוגים ,פשוט אי אפשר להפתר מהם ,כול יום מתחיל משהו חדש.

האם עוד מישהו נתקל בבעיות חשמל עם האוטו הזה?

ואם כבר אפשר מספר של מתקין אמין וממש מקצועי ושיהיה באזור פ"ת

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

שכחתי להגיד שמלפני שבוע הותקנה ערכת קיט 8G לפני היו חוטים פשוטים ולא היה שום רעשים .

היום הסאב חובר למגבר ואיך שחבר שלי הגביר יותר מחצי נשרף הפיוז ,הוא אמר שצריך חוט מתח עבה יותר ?.

מישהו יכול לעזור לי ??? אני כבר חושב לשים את כול המערכת בחדר נמאס לי:[

פורסם

אל תתיאש ככ מהר.

אם נתיך (פיוז) נשרף זה לא בגלל החוט , זה בגלל שזורם זרם בעל ערך נומינלי גבוה מהרשום על הנתיך.

יש לבדוק האם הנתיך שנשרף תאם לדרישות המערכת.

אין להתקין נתיך בערך נומינלי גדול ב15% מדרישת המערכת,שכן אז במקרה של תקלה קצר ו/או צריכת זרם גבוהה יגרם נזק לחיוט שברכב של המערכת ואולי עוד, וגם יתכן להגברה -המגברים עצמם ולא רק הם.

יש לוודא שאין קצר על כבלי המתח אם איזה בורג של איזה פנל שכנראה מכסה אותם.

יכול להיות תקלה במגבר או משהו אחר אבל קודם לבדוק חיוט ומקום הקצר.

אם הקצר קבוע, כלומר שמים נתיך ונשרף , יש לנתק את הקו החיובי מאת המגברים ולבדוק האם נשאר הקצר, אם נשאר ,אז הקצר לא במגברים.

ממש לא צריכה להיות בעיה בפיז'ו שלך אם הכל מותקן כראוי, עובדה, אתה אומר שלפני החלפת החיוט הכל היה בסדר ועוד עם חיוט כנראה פחות טוב ופחות מתאים.

גש למתקין מקצועי, הוא ימצא ויפתור את הבעיה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תבדוק את ההתקנה עצמה

חוטי RCA צריכים להיות מופרדים לפחות ב45 סנטימטר מחוטי מתח ומחשבים של הרכב - אם העבירו לך את חוטי הRCA באותו צד עם החוט 8G שלך - תפריד בין הצדדים...

אחרי ההפרדה - אם עדיין יש רעשים תנסה להחליף את הRCA

זה יכול גם לנבוע מנקודת הארכה לא טובה או באמת מבעיה באחד הרכיבים ברכב - הHU או המגברים גם יכולים להכניס כזה רעש פנימה - אבל אם זה השתנה אחרי הכנסת מגבר וחיווט סביר להניח שהבעיה נמצאת איפשהו שם... בדר"כ זה נובע מהחיווט, אבל בהחלט יכול להיות שגם המגבר גורם לזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אל תתיאש ככ מהר.

אם נתיך (פיוז) נשרף זה לא בגלל החוט , זה בגלל שזורם זרם בעל ערך נומינלי גבוה מהרשום על הנתיך.

יש לבדוק האם הנתיך שנשרף תאם לדרישות המערכת.

אין להתקין נתיך בערך נומינלי גדול ב15% מדרישת המערכת,שכן אז במקרה של תקלה קצר ו/או צריכת זרם גבוהה יגרם נזק לחיוט שברכב של המערכת ואולי עוד, וגם יתכן להגברה -המגברים עצמם ולא רק הם.

יש לוודא שאין קצר על כבלי המתח אם איזה בורג של איזה פנל שכנראה מכסה אותם.

יכול להיות תקלה במגבר או משהו אחר אבל קודם לבדוק חיוט ומקום הקצר.

אם הקצר קבוע, כלומר שמים נתיך ונשרף , יש לנתק את הקו החיובי מאת המגברים ולבדוק האם נשאר הקצר, אם נשאר ,אז הקצר לא במגברים.

ממש לא צריכה להיות בעיה בפיז'ו שלך אם הכל מותקן כראוי, עובדה, אתה אומר שלפני החלפת החיוט הכל היה בסדר ועוד עם חיוט כנראה פחות טוב ופחות מתאים.

גש למתקין מקצועי, הוא ימצא ויפתור את הבעיה.

בברכה

דני

הפיוז נשרף אני חושב בגלל החשמל הרב שנצרך לא?

אז צריך להחליף לחוט מתח גדול ?,אני מפחד שהבעיות רעשים זה מהרדיו דיסק הרדיו דיסק נקנה חדש מארה"ב לא משומש או מחודש .

פורסם
הפיוז נשרף אני חושב בגלל החשמל הרב שנצרך לא?

אז צריך להחליף לחוט מתח גדול ?,אני מפחד שהבעיות רעשים זה מהרדיו דיסק הרדיו דיסק נקנה חדש מארה"ב לא משומש או מחודש .

אם הרדיו דיסק שלך הוא פיוניר כמו שרשום בחתימה שלך סביר מאוד להניח שאכן הבעיה מגיעה ממנו. כדי ליפתור את הבעיה תיקח חוט חשמל קצר, תחבר צד אחד שלו לגוף המתכת של הרדיו דיסק ואת הצד השני של החוט תחבר למינוס של יציאת ה - RCA ברדיו דיסק. 99% שזה יפתור לך את בעיית הרעשים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הבעיה שזה כבר בוצע וזה לא ממש עזר .........:|

פורסם

רגע רגע רגע

איזה פיוז נשרף,? של ההגברה או של הרדידיסק?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב שמנו את הרדיו דיסק אצל חבר שלי ,גם אצלו הוא עשה רעשים גם בגז וגם רעש של תקתותקים בווליום 0 וגם יש רעשים של טססססססססססס בווליום נמוך .

הרדיו דיסק דפוק לדעתכם?

ד.א היום נשברתי והוצאתי את המערכת אחרי שראיתי שבדלתות מצטברת לי רטיבות כול פעם שיורד גשם .

• תוכן חדש...