Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב ל......אבא שלי!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רובכם מכירים אותו,חלקכם לא.

מי שמכיר אותו יודע איזה בנאדם זהב הוא.

היום(2.2) הוא חוגג יומולדת 52.

אז שוב,הרבה הרבה הרבה מזל טוב.

אוהב אותך,

לירון

פורסם

גבי יריב איש יקר, וכפי שאנחנו רואים גם מחנך את ילדיו היטב :wink: - בוודאי לתרבות מוטורית.

מז"ט, רוב אושר ונחת מהילדים ומהקורטינות, והכי חשוב - בריאות טובה !

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

המון המון מזל טוב.

לשכן.

חבר הפורום.

חבר המועדון .

איש שכולו רק טוב.

מר גבי יריב.

מאחל לך שתמשיך להנות מהקורטינות ומכול מה שאתה נהנה ממנו.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

לירון

הייתה לי הזכות הגדולה לרשום אותך למועדון, אביך שיהייה בריא שרד את ההרצאה המתישה שלי ובתמורה קבלתי הרצאה "קונטרה" על משפחת יריב הקשר לאספנות והבן הצעיר "השרוט" ועוד באותו היום דברתי כמעט עם כל נציגי המשפחה אחד אחד, זה היה מענג ומשעשע.

מזל טוב לאבא הרבה בריאות ותמשיכו להשיק הרבה.

אירית

123b_450.jpg

פורסם

לכל יקיריי ,הרבה הרבה תודות מקרב לב על איחוליכם החמים שגרמו לי הרבה נחת אושר ושמחה.

איחוליי לכם בריאות רבה,הצלחה והגשמה של כל חלומותיכם.גם בענף המוטורי.:wink:

בהערכה ובהוקרה רבה,

גבי יריב

פורסם

מזל טוב!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...