Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין להרכיב מערכת בפיג'ו..

אז אחרי שיקולים וחיפושים זה מה שיצא לי:

רדיו דיסק אלפיין 9845 : http://zap.co.il/model.asp?model_id=129009

קומפוננט מורל דוטק: http://zap.co.il/model.asp?model_id=150456

מגבר מהדיוטפרי : ג'י בי אל/אינפיניטי..

סאב : חשבתי על קיקר קומפ 12 מה דעתכם http://zap.co.il/model.asp?model_id=130349

תקציב עד 4000 שקלים.

בגדול אני אוהב לשמוע את כל סוגי המוזיקה ואני מעדיף שיהיה הסאב יותר בכיוון דיוק אבל שלא יהיה חסר עוצמה כמובן!

אז זהו ..הכי חשוב שאני לא סגור על כלום אני פשוט נותן לכם את הרכיבים שמשכו אותי יותר..

בקיצור..המלצות/שינויים/הצעות...יתקבלו בברכה! :-P

תדה מראש!

עומר.

פורסם

את הרדיו דיסק הייתי מחליף בפיוניר סידרה 7 למינהם , יש להם יותר אפשרויות מאשר לאלפיין הנ"ל.

נותנים יותר תמורה למחיר שלהם (שהוא די דומה...)

לגבי הסאב הייתי אולי הולך בכיוון של הוגה V-MAX או הפיניקס גולד OctanR או הרוקפורד P2

כל אלה יותר חזקים מהקומפ (שגם אחלה של סאב !) ולדעתי יעבדו יותר טוב ממנו בגישור למגבר.

שלושות הסאבים האלה יותר ב כיוון של SQL , מדויקים , ועוצמה לא חסר להם ..

לגבי הסט הקידמי - בגדול אכן הדוטק הוא המומלץ שלי , אבל על טעם וריח ... ישנם עוד המון סטים המחיר הזה

היכ טוב לנסות למצוא מקומות \ מכוניות לשמוע בהם ואז להחליט ..

המחיר של המערכת פה יצא 4K + - (תלוי בסאב...)

שים לה שלא לקחת בחשבון מחיר של התקנה וחוויט למערכת (יחד 700 ש"ח - 800 ש"ח...)

שיהיה בהצלחה ...

פורסם

תודה על תגובה המהירה :):)

התקציב לא כולל התקנה..

אני סגור על הקומפוננט של מורל דוטק ומגבר מהדיוטי פרי..סופי!

אז מה שאני אני מבקש עכשו המלצות לסאב ולרדיו דיסק

אמרו לי שהאלפיין 9845 איכותי יותר מהרדיו דיסקים של פיוניר עד סדרה 7 אפילו!

ואני יכול להתפשר על תצוגות יפות וכולי..מה אומרים?!

ובקשר לסאב אני מחפש סאב שידפוק טוב ויהיה חזק אבל לא יהיה מרוח ולא משמיע מהמוסיקה כלוםם!!

כאילו סאב ככה שיהיה בין לבין:)..שיהיה משלב בין איכות סאונד ועוצמה..יש דבר כזה?

תודה מראש !

פורסם

נכון לאלפיין יש כמה מכשירים יותר איכותיים מפיוניר , אבל לא כולם , ברור שה 9855 \ 9853 \ 9835 יותר איכותיים

אבל אלה רדיו דיסקים ברמה הכי גבוה שלהם והם עולים בהתאם, בתקציב של המערכת שלך הפיוניר סידרה 7 למינהם

יתנו את התמורה הכי גדולה למחיר שלהם , גם מבחינת אפשרויות , חיתוכים , תצוגות וכו ....

בטח ובטח יותר מהאלפיין 9845 הם ממש לא באותה רמה.

לגבי הסאב אני אומר לך שהכי טוב שתלך ותשמע את הסאבים לכל אחד סאונד שונה, אני אישיתי מהמוזכרים הכי אוהב

את ה v-max ואתה ה P2 ונגיד מבין ה 2 האלה , תלוי מה יותר חשוב לך - הדיוק - לך על הרוקפורד , העוצמה - על הוגה.

פורסם

תודה

קודםם כל פיוניר סדרה 7 זה לא בתקציב שלי אני מחפש רדיו דיסק שיעשה את העבודה בצורה הכי טובה בסכום של 900 עד 1100 שקל. יש מכשיר יותר טוב מהאלפיין 9845 בסכום הזה?(ושוב..אני יכול להתפשר על היופי שלו.)

ובקשר לסאב..תגיד לי בחנויות של האלקטרוניקה אני יכול לשמוע כל מיני סאבים עד שאחליט(ואולי גם עם ההגברה שאני בוחר)? או שזה בלתי אפשרי..?!

ואם זה אפשרי אז איפה בדיוק ..?

תודה רבה לך :):)

• תוכן חדש...