Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת אלפא ב-45000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש פעם ראשונה אלפא ב-45000 ש"ח שתתאים למשפחה עם שני ילדים,רצוי 4-5 דלתות,ושעלות האחזקה שלה לא תהיה יקרה בהרבה מאחזקת אופל אסטרה ידני שנת 95. האם יש חיה כזו? אודה על הכוונה(דגם,נפח מנוע ושנת יצור).

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

לפי דעתי אפשרי למצוא 156 שנת 98 במחיר הנ"ל. רק קח בחשבון שאין הרבה אקזמפלרים ואם כבר יש אחת אז חוטפים אותם די מהר. כמו כן היא יקרה לאחזקה משמעותית מאופל אסטרה...

פורסם

למצוא 156 שנת 98 זה כמו למצוא נפט בגינה שלך.

אולי עדיף להתמקד על 145/146. זה הגיוני יותר בדרישות שציינת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

:nono::screwy:

נראה אותך מוצא אחת מהשנה הזו,במחיר הזה ושאין לה עבר פלילי...:-P

ג.

לפי דעתי אפשרי למצוא 156 שנת 98 במחיר הנ"ל. רק קח בחשבון שאין הרבה אקזמפלרים ואם כבר יש אחת אז חוטפים אותם די מהר. כמו כן היא יקרה לאחזקה משמעותית מאופל אסטרה...
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תיתפלאו אבל דווקא בחיפושי אחרי רכב מצאתי2. אחת עם שאסי והשנייה מדהימה ונקייה אבל ריב על 1500 שקל הפיל את המכירה... ולמה כולם מיתנפלים עליי? רשמתי הכי ברור שקשה מאוד למצוא אחת.

פורסם
תיתפלאו אבל דווקא בחיפושי אחרי רכב מצאתי2. אחת עם שאסי והשנייה מדהימה ונקייה אבל ריב על 1500 שקל הפיל את המכירה... ולמה כולם מיתנפלים עליי? רשמתי הכי ברור שקשה מאוד למצוא אחת.
תן לי להבין...הצלחת למצוא 156 98' במצב טוב וירדת ממנה בגלל 1500 ש"ח?! :loco:.
פורסם

כשאתה חייל תפרן כל שקל בישבילי זה כמו 100 שקל בישביל אזרח. ותיתפלאו הוא רצה 44,500 ולי היה 43,000 ולא שקל אחד יותר. אני יודע שפיספסתי את היזדמנות חיי אבל לא רציתי להלוות כסף ממישהו...

פורסם

המכוניות האלה מבחינת אמינות לא שוות הרבה... ועוד אחת שתשמש למשפחה , ליום יום ,בעלת הוצאות פחות או יותר כמו אופל אסטרה , זאת אפילו לא כניסה להרפתקאה, זו ירידה היישר לתהום.

פורסם

ל-fish

אם ה-1500 ש"ח האלה הם "כבדים עליך" אז תרד מהאפשרות לרכוש אלפא שכן האחזקה שלה לא זולה בכלל

דוד שלי עשה טיימינג בטיפול 60K ללא משהו חריג יצא לו קרוב ל-7 אלף ש"ח

תשקול שנית

מתן

פורסם

למה אבל שמישהו יסביר לי למה לכל הרוחות כל המכוניות היפות כ"כ ייקרות לאחזקה? (שמישהו יינער את המעצבים של סובארו):mm_cry:

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

כי משקיעים את מירב הכסף בעיצוב.

שאר הכסף בטכנולוגיה.

אח"כ שבאים לבנות , בונים מחומרים ירודים , ובגלל זה אחרי שנה שנתיים...מתחילות הצרות, וזה לא יעזור כמה תטפל וכמה תשקיע, איכות ירודה .

פורסם
ל-fish

אם ה-1500 ש"ח האלה הם "כבדים עליך" אז תרד מהאפשרות לרכוש אלפא שכן האחזקה שלה לא זולה בכלל

דוד שלי עשה טיימינג בטיפול 60K ללא משהו חריג יצא לו קרוב ל-7 אלף ש"ח

תשקול שנית

מתן

ביגלל זה אני נוסע בהונדה האצ'בק אמינה ומשעממת.

אנא ראה חתימה... עוד חצי שנה ארוכה ומשביזה.

• תוכן חדש...