Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

-עזרה בבחירת רפידות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני מעוניין לקבל עזרה לבחירת רפידות וצלחות.

ברשותי לנטיס שנת-2000, 1600.

שמעתי על חברות כמו:ATE, LUCAS, TEXTAR MINTEX ואני לא כ"כ מתמצא.

כל עזרה תתקבל מאד בברכה תודה ויום טוב...

רבנו רבי נחמן מברסלב

פורסם

אהלן.

אני ממליץ בחום על חברת LUCAS. רכשתי סט רפידות+צלחות 256 מ"מ שלהם לפולו 1.4 75 כ"ס 2002, ואני מאוד מרוצה!

לעומת הרפידות שהיו לפניי, של חברת Beser (שהיא חברת בת של FERODO) ה- LUCAS רגישים הרבה יותר ללחיצה על הדוושה, שקטים הרבה יותר, ונושכים יותר. (ברקס בינוני בסיבוב והאוטו מייד עובר להיגוי יתר, וזה לא שהצמיגים חלשים או קקה של צמיגים, אלא הצמיגים חדשים והם: קונטי אקו מקדימה בני 3 חודשים ודאנלופ ספורט 2000 מאחור בני שנה וחצי)

רכשתי את הסט מחנות חלקי חילוף של חבר טוב של אבא שלי לכן המחיר היה זול, כ- 400 ש"ח.

כעיקרון המחיר נע בסביבות 650 ש"ח ובמוסך מורשה דרשו 800 ש"ח עבור אותם ה- LUCAS ללא עבודה, אבל כמובן עם מזומן אפשר להסתדר כימעט עם כל בעל חנות.

אגב, מאיזה איזור אתה?

בהצלחה, איתמר ג'ורג'.

פורסם

אגב, מאיזה איזור אתה?

בהצלחה, איתמר ג'ורג'.

*תודה רבה על העזרה איתמר אשמח לקבל עוד הצעות/המלצות ד"א אני מאיזור חיפה.

והאם החברות שהזכרתי הם טובות ממה כדאי להתרחק וכן הלאה.

רבנו רבי נחמן מברסלב

פורסם
Hawk HPS אם אתה רוצה רפידה חצי ספורטיבית טובה, ניתן לרכוש בארה"ב.!

מוטי

**ההודעה נערכה מהפונט המוגדל, ההדגשה לכל אורכה וכן משלל צבעי הקשת, תודה על העזרה אבל אנחנו מצליחים לקרוא גם בלי שהשרשור יראה כמו איזו תוכי או סיוויק של ערסים**

אני מעוניין לקנות בארץ.

מה לגביי אלו? מישהו יכול להמליץ על חברה/דגם? >>

hawk.gifpowerslot.giffrozenrotors.gifakebono.gifsatisfied.gifkazera.gifgoodridge.gifbrembo.gifRacingon.jpgt1.giflucas_brakepads_web2.jpg

תודה לכולם!(http://www.tirerack.com/index.jsp)

רבנו רבי נחמן מברסלב

פורסם

אהלן.

אם אני לא טועה, זו הרפידה שמורכבת אצלי בפולו (גם לשלי יש מעין מסגרת ירוקה)

כתבתי לך את דעתי לגבייה, אני מאוד מרוצה.

לגביי חברות, יש גם את חברת OMP האיכותית וגם כמו שציינת את Brembo. לגביי חברת TEXTAR: יש לי רפידות אחוריות שלהם. מעט מרעישות אבל עושות עבודתן נאמנה כבר 45000 ק"מ (הוחלפו במוסך של צ'מפיון, ולפי מה שנאמר לי ששאלתי למה הרכיבו ברכבי TEXTAR נאמר לי שהיא אחת החברות שצ'מפיון משתמשת בהן יחד עם Lucas ו- ATE).

אגב, מה קוטר הצלחות שאתה צריך?

איתמר ג'ורג'.

פורסם

**ההודעה נערכה מהפונט המוגדל, ההדגשה לכל אורכה וכן משלל צבעי הקשת, תודה על העזרה אבל אנחנו מצליחים לקרוא גם בלי שהשרשור יראה כמו איזו תוכי או סיוויק של ערסים**

שוב שלום אני מבקש אם מישהו יוכל לומר לי איפה באיזור חיפה אני יכול לקנות רפידות אורגינליות?

ועל איזה חברות אתם ממליצים?

ומה עם שמן/נוזל בלימה?

ואם אפשרי להתאים לי בין הרפידות לדיסקים?

שיעבדו בטווח טמפ' זהה (ככה אגב עושים את ההתאמה")...

ומחירים מחירים אני ממש יודה למי שיוכל לפרט קצת עלות החלפים + עבודה?

(למאזדה לנטיס 2000 GLX 1600)

תודה לעוזרים אלי.

רבנו רבי נחמן מברסלב

פורסם

מישהו יכול להפנות אותי לחנות באיזור חיפה עכו...??(לרכישת רפידות נורמאליות)

רבנו רבי נחמן מברסלב

פורסם

אני משתמש ברפידות יפאניות של KASHIYAMA, הן תחליף מצויין למקוריות; בולמות טוב יותר - ולא פחות חשוב, שקטות לחלוטין. המחיר נע באיזור ה 100-150 שח לסט ובנוגע לתפוצה אינני יודע אם קל להשיג אותן באיזור הצפון או לא.

בנוגע לשאר המותגים - הכל תלוי במחיר ובתפוצה. אם קל להשיג מותג טוב במחיר זול - אחלה. אם צריך להפוך עולמות, זה לא תמיד כדאי (בשביל לאנטיס) - אפשר לחפש מותגים אחרים שיעשו את העבודה מצויין.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ואם אפשרי להתאים לי בין הרפידות לדיסקים?

שיעבדו בטווח טמפ' זהה (ככה אגב עושים את ההתאמה")...

שלילי, לא ככה עושים את ההתאמה.

אני לא אלאה אותך בשיטה שבה כן עושים את ההתאמה כי זה לוקח קצת זמן ועולה קצת יותר מסט רפידות וגם ממש לא הכרחי למכונית כביש נורמלית.

קנה את הרפידות המקוריות של מאזדה לדעתי, המהנדסים של היצרן כבר עשו את העבודה בשבילך לגבי ההתאמה לטמפ' וכו'..

להשיג במוסכים מורשים.

מוטי

• תוכן חדש...