Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיו דיסק בסדר גמור אבל יש שני חסרונות:

1. טיונר אמריקאי - לא קולט תחנות מסויימות בארץ.

2. אם תרצה למכור בארץ יהיה קשה כי קנווד לא הולך בארץ.

* למה לא הבאת אלפיין 9853 שעולה 250$ ויש לו טיונר גם אמריקאי וגם אירופאי וגם יותר טוב ?

פורסם
רדיו דיסק בסדר גמור אבל יש שני חסרונות:

1. טיונר אמריקאי - לא קולט תחנות מסויימות בארץ.

2. אם תרצה למכור בארץ יהיה קשה כי קנווד לא הולך בארץ.

* למה לא הבאת אלפיין 9853 שעולה 250$ ויש לו טיונר גם אמריקאי וגם אירופאי וגם יותר טוב ?

קנווד לא הולך בארץ???

מי סיפר לך את זה?

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

היית צריך להתייעץ ולשאול על המוצר לפני שקנית...

חבל..כמו שרשמו לך יש אפשרויות יותר טובות ב 250 דולר.

פורסם

אחלה פאנל אחי

ולזה שאמר שקנווד לא הולך.

תמיד לכל כמה שלא אוהבים יש כמה שכן אוהבים...

או במשפט עתיק

לכל סיר יש מכסה

וחוצמזה למה שהוא ירצה למכור? אם הוא יהיה מרוצה?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

דבר ראשון יש בו European Tuning

לא הייתי קונה אם אין בו

דבר שני אני מרוצה מהפוקנציות שלו יש בו קרוס אובר מה שאני רוצה והכל והמראה לא רע אני לא צריך מכשיר מתקדם יותר

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל לרדיו דיסק זה טיונר אמריקאי למרות שרשום באתר זה European Tuning

למה טיונר אמריקאי:

1. זה דגם EXCELON שמיוצר רק לאמריקה לכן טיונר שלו אמריקאי.

2. בחוברת הפעלה של הרדיו דיסק רשום טווח תדרים אמריקאי 107.9-87.9 בקפיצות של 200KHZ

* יש הרבה טעויות באתרים שונים לכן מומלץ לפני קניה לראות את חוברת הפעלה של המכשיר כי רק שם מופיעים פרטים נכונים.

מצרף לינק של קובץ PDF - חוברת הפעלה של הרדיו דיסק X-789:

Download Owner's Manual

פורסם

אני ממליץ בחום לא לעשות כיול לטיונר:

1. אם תלך לניופאן יבואן קנווד בארץ הם לא יעשו את הכיול ואם כן תשלם הרבה מאד (99% הם לא יסכימו לעשות כיול)

2. נשארו מעבדות תיקון למיניהם - לא הייתי סומך עליהם ( מתוכם הרבה מאד חאפרים שיהרסו לך את המכשיר ).

3. יש מצב שאין אפשרות לבצע כיול בכלל.

* לדעתי תשאיר את הטיונר ככה. טיונר אמריקאי קולט תחנות אבל עם קפיצות של 200KHZ אז מקסימום לא תקלוט כמה תחנות. חבל שתלך לחאפר תשלם לו 250 ש"ח -+ ויכול לפגוע במכשיר בשביל לקלוט כמה תחנות.

פורסם

הטיונר קולט תדרים הבאים (קפיצות של 2 ולא 0.5 כמו בארץ):

107.9

107.7

107.5

107.3

107.1

106.9

106.7

106.5 והלאה

אני לא יודע מאיפה אתה בארץ ואיזה תחנות יש באיזור מגוריך אז תבדוק איזה תחנות לא תוכל לקלוט.

• תוכן חדש...