Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכשיר HIGH END של CLARION דגם DXZ938R.

http://www.clarionworld.co.uk/stock/dxz938r.asp

ואני מתלבט אם להחליפו למכשיר של ALPINE דגם 9855.

http://www.easthamiltonradio.on.ca/CloseUpDecksAlpCDA9855.htm

מכוון שעוד לא התנסתי במכשירים היוקרתיים של ALPINE אני לא יודע מה יותר איכותי.

המכשיר שאצלי כרגע נשמע לי מצויין מבחינת איכות (קלריון) אך אנני יודע להשוותו לאלפיין.

נ.ב הקלריון לא קורא MP3 אך האיכות השמיעה שלו מדהימה להפליא.

הרכיבים שמחוברים למכשיר הם:

AMP1 ROCKFORD 500.1BD

AMP2 ROCKFORD 301X

COMP 6.5 ROCKFORD POWER

12/15 S.W VMAX

חיווט ROCKFORD TYPE RF

האם כדאי להחליף לאלפיין? או להשאר עם קלריון ולהביא נגן MP3?

תודה איציק.

פורסם

הקלריון הזה הוא פחות או יותר חלומו הרטוב של כל אודיאופיל...

לא הייתי מחליף אותו....

ממליץ בחום פשוט להוסיף לו צ'נג'ר תומך MP3...

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

אם תחליף לאלפיין לא בטוח שתרגיש בהבדלי איכות סאונד כל כך.

אני ממליץ לך לקנות נגן MP3 טוב ( IPOD,CREATIVE) ולחבר לHU. בHU שלך יש לך כניסות AUX אז לא בעיה בכלל ותקבל איכות סאונד טובה מאד מניסיון.

לא ממליץ לקנות צ'נצ'ר כי תצטרך לקנות של CLARION בלבד והוא יעלה הרבה מאד כסף בארץ(במיוחד MP3).

פורסם
הקלריון הזה הוא פחות או יותר חלומו הרטוב של כל אודיאופיל...

לא הייתי מחליף אותו....

ממליץ בחום פשוט להוסיף לו צ'נג'ר תומך MP3...

זה לא בדיוק חלומו הרטוב של כל אודיופיל , נראה לי שאתה מתבלבל בין ה9255 \HX-D2\HX-D1 של קלריון.

ה938/936/935 הם מכשירים ברמה, אבל גם לא בקטגוריה של היי-אנד.

under construction..

פורסם
זה לא בדיוק חלומו הרטוב של כל אודיופיל , נראה לי שאתה מתבלבל בין ה9255 \HX-D2\HX-D1 של קלריון.

ה938/936/935 הם מכשירים ברמה, אבל גם לא בקטגוריה של היי-אנד.

לא דיברתי על אגדות כמו 9255, HXים וכו'

אלה הם הד יוניטים שעולים 1200$+...

ה938 בא מהסדרה הכי גבוהה לפני ה"אגדות" כאמור.

אולי "חלומו של כל אודיאופיל" היה קצת OVERKILL אבל היוניט הנ"ל הוא בהחלט אחד הדברים האיכותיים בשוק.

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם
אם תחליף לאלפיין לא בטוח שתרגיש בהבדלי איכות סאונד כל כך.

אני ממליץ לך לקנות נגן MP3 טוב ( IPOD,CREATIVE) ולחבר לHU. בHU שלך יש לך כניסות AUX אז לא בעיה בכלל ותקבל איכות סאונד טובה מאד מניסיון.

לא ממליץ לקנות צ'נצ'ר כי תצטרך לקנות של CLARION בלבד והוא יעלה הרבה מאד כסף בארץ(במיוחד MP3).

בטוח שהוא יצתרך ליקנות של קלריון. נגיד ואפשר לחבר כל צ'נג'ר אז מה אתה מציא לו לקנות של אלפיין?

או מה "JENESEN"? בקיצור מי צריך אמ פי 3 באותו? לדעתי זה לא נוח!

במכשיר אם מסך ענק כמו ב מכישרי DVD אם TV נשלף עוד אפשר לחפש משהוא אבל במסך קטן עד שאתה מוצא את השיר אז כבר אתה לא רוצה לישמוע אותו. אפילו אם האופציות של PLAYLIST!

פורסם

לאחד MP3 נוח לשני זה לא נוח. הכל עניין של בחירה.

במקום להיות כזה שלילי לגבי כל דבר תציע משהו חיוני לפותח תדר.

פורסם

יש לי HU פשוטה של פנסוניק - MP3

אין לי מסך - יש לי שורה, וזה מאוד נוח

כשאני רוצה להגיע לשיר 122 אני משתמש בשלט...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא הייתי מחליף את המכשיר הזה של קלריון.

סה"כ עם כמה שהוא לא קורא MP3 ולמי שזה קריטי אז הוא בבעיה.

סה"כ מדובר על מכשיר שהוא גם 24 ביט(בניגוד לאלפיין 9855).

גם תומך בDTS, ודולבי דיגיטאל פרולוג'יק 2 , AC-3(בניגוד לאלפיין 9855).

וכמובן היתרון היחידי של אלפיין ברמות הגבוהות הוא ה"טיים קורקשיין", אבל גם פה, ה938 מציע את ה"טיים אלימנט" ולכן הוא לא נופל ממנו בשום צורה,ולהיפך אם כבר אז הקלריון הנ"ל הוא מכשיר יותר איכותי.

אני אישית חסיד של קלריון, אם כבר להחליף למכשיר של אלפיין אחרי מכשיר כזה ,זה רק למכשירים החדשים של אלפיין (תומכי DVD) וזה רק בשביל ה24 ביט, כי סה"כ מעבר לכך, התכונות זהות ולכן אין פה שדרוג אמיתי, שמצדיק גם את המחיר.

אני אישית הייתי לוקח כבר את ה955MC, או אפילו את ה855MC, ולא אלפיין 9855, הבעיה היחידה היא תדרי רדיו שלא ניתנים לכיול לתדרי אירופה, והקלריונים החדשים עולים המון בארץ(לדוגמא ה946 שהוא המחליף שלו עולה בארץ באיזור ה3600 ש"ח- וזה דגם של 2004 אפילו), לעומת האלפיין שניתן למצוא אותו באיזור ה2600-2900 ש"ח ביבוא מקביל, ושם אין בעיה של שינוי תדרי רדיו.

אני הייתי חושב טוב טוב לפני שאני מחליף למשהו, בכל אופן איציק- נתתי סקירה קצרה על המכשירים החדשים של אלפיין וקלריון בשרשור הזה.

תראה אם יש שם משהו שנראה לך, כי סה"כ יש לך מכשיר ברמה מאוד גבוהה, והייתי חושב פעמיים לפני שאני הייתי מוכר אותו.(אם אתה מוכר, תגיד לי:wink: ).

under construction..

פורסם
יש לי HU פשוטה של פנסוניק - MP3

אין לי מסך - יש לי שורה, וזה מאוד נוח

כשאני רוצה להגיע לשיר 122 אני משתמש בשלט...

בחורים LANOS ו SMAX מה קשור שיר 523 אני מדבר על שיר ספיציפי שיש לו כותרת.

אם יש לך ב דיסק 120 שירים אתה זוכר את כל השירים שיש לך שם? אתה אפילו לא יכול לירשום את כל הזמרים (להקות אני מתכוון) על הדיסק! אצלי מכשיר יותר נוח משלכם ובכול זאת אני אומר שזה לא נוח ולא שאני נגד זה אלה במצב של הבחור לא הייתי מחליף רק בגלל אמ פי 3.

לא אמ פי 3 זה לו נוח. חוץ מזה דיסקים אם אמ פי 3 לא נישמרים יותר מידי זמן סריטה קטנה אין לך אלבום שלם.

ומה שאני מציע זה מה שאמר אנדרי. בימקום להיתעסק במכירות יותר טוב ליקנות צ'נג'ר קורא אמ פי 3!

יש הרבה יתרונות לזה

יותר דיסקים למי שמחפש את זה.

לא צריך לחפש קונה למכשיר.

מכשיר שלו ברמה.

בכמה הוא מוכר את המכשיר? ב 1500 אלפיין 9855 עולה 3000 או 3500. אז חייבים להוסיף את מחיר הצ'נג'ר שזה 2000 שקל?

בקיצור יש גם היגיון בדברים לא רק שיר 122.

עוד שני דברים! איזה אודיופיל משתמש ב אמ פי 3?

רוב האנשים שקונים אלפיין 9855 קונים אותו רק בגלל המספרים בדגם ו תצוגה ו לא משתמשים ב חצי ממה שהמכשיר יכול לתת להם!

פורסם

איזה אודיופיל משתמש בצ'נצ'גר ? מי משתמש בצ'נצג'ר עכשיו ?

השתמשו בצ'נצ'גיר לפני נגני MP3. כרגע הרבה אנשים משתמשים עם נגן MP3 ביחד עם HU וכמעט אף אחד לא משתמש עם צ'נצג'ר. לא סתם כל חברות אודיו לרכב מובילות מייצרים מתאמים לIPOD.

רק שתדע נגני MP3 השתכללו הרבה גם באיכות הסאונד ולדעתי הרבה יותר טובים מצ'נצג'ר מבחינת איכות שמע.

פורסם

אנחנו לא מדברים על זה!

אלה מדברים על מיקרא ספיציפי.אפשר לעשות הכל אך הכל תלוי בתקציב.

אם כבר אז תצתרך להוסיף עוד טיפה כסף.

3500 שקל מכשיר 9855

2500 I POD

חיבור מתאם של I POD מחיר 500 שקל בחול.

זה הכל?

מכירה של מכשיר זה+ 1500 שקל.

אז או 4500 ל מכשיר חדש אם I POD

2000 שקל שצ'נג'ר דיגיתלי קורא אמ פי 3.

זה בחירה של כל אחד.

פורסם

אלפיין 9855 עולה 2500 ולא 3500

ROMAN X אתה קצת לא הבנת מה בנאדם רוצה.

כרגע יש לו HU של CLARION שלא מנגן MP3 אלא רק דיסקים רגילים.הוא מתלבט האם להוסיף נגן MP3 או לקנות אלפיין 9855.

אם הוא מחליף ל9855 הוא לא צריך להוסיף IPOD ולא צ'נצג'ר כי יש לו MP3 במכשיר עצמו.

רכיבי אודיו של CLARION עולים הרבה מאד כסף.

אפשר לקנות IPOD NANO דגם חדש ב1300 ש"ח ולחבר אותו לכניסת AUX שקיימת אצלו במכשיר.

צ'נצג'ר של CLARION שיכול לקרוא MP3 הוא גם קורא DVD ועולה 999$ בארה"ב

http://www.clarion.com/us/en/products/2006/audio/changers/changers/index.html

פורסם

זה שמכשיר הוא 24 ביט לא אומר שהוא יותר איכותי וזה מיותר להחליף מכשיר בגלל זה.

לאלפיין יש יתרונות גם בקרוס ובדר"כ גם באקולייזר ולא רק בטיים קורקשיין. מוצרים של קלריון לא עולים יותר ממוצרים של אלפיין לכן האימרה "רכיבי אודיו של CLARION עולים הרבה מאד כסף" היא כללית מדי.

זו הפעם הראשונה שאני שומע שדיסק MP3 הוא לא נוח, הוא לא פחות נח מצ'יינג'ר (ואפילו יותר) אלא אם כן משום מה זורקים את כל השירים בדיסק ללא שום סדר. לגבי האיכות, ניתן למשל לקרוא את מבחן הMP3 בFAQ.

• תוכן חדש...