Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת אקסנט 2003 בבורה 1999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, זו הפעם הראשונה בחיי שאני מנסה להחליף מכונית אז אשמח לשמוע את דעתכם בנושא -

יש לי יונדאי אקסנט אוטומטית, 2003 עם 17000 ק"מ (לא קניתי, זכיתי בהגרלה...).

יש לה צריכת דלק נוראית - 8/9 ק"מ לליטר (כך אמרו לי גם בשרות של יונדאי, כשחשבתי שאולי רק הרכב שלי דפוק) ואני נוסע מעל 20,000 ק"מ בשנה אז חשבתי אולי להחליף לדיזל באותו רמת מחיר.

מהבדיקה שערכתי הגעתי לשתי אופציות די זהות - פולקסואגן בורה/גולף, שנת 99, אוטומטית (האשה דורשת) 110 TDI.

יש לי כמה שאלות בענין -

א. באופן כללי - מה העלויות הנוספות של דיזל לעומת בנזין (טיפולים, ביטוח, רישוי וכו')? ב. מה ההבדל בכלל בין הבורה לגולף (אני ממש לא הצלחתי להבין את ההבדל, מעבר לזה שהגולף עולה 5000 ש"ח יותר)

ג. מה דעתכם על ההחלפה, ולמה מהם עדיף?

ד. יש לכם עוד רעיונות למכונית בקריטריונים הנ"ל?

ה. למישהו יש מושג מה הצריכת דלק הממוצעת של הבורה/גולף הנ"ל (אוטומטית כמובן)? ממש תודה על העזרה

דודי

פורסם

אם אני לא טועה הבורה באה רק עם 90 כ"ס (הדיזל החלש).

מבחינתך, קפיצת מדרגה באיכות.

צריכת דלק (לפי הפאסאט, הערכה) 1:14-15 בעיר, 1:18-20 בבין עירוני.

הטיפולים מעט יותר יקרים בדיזל, לא יודע להשוות מול יונדאי.

הרישוי יקר, כ-3.5K לעומת 1K של היונדאי.

ההבדל בין גולף לבורה - אין הבדל, בורה זה גולף עם בגאז' (כמו רנו מגאן, ומגאן סדאן).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אני הייתי הולך על הבורה היא יותר מרווחת גדולה יותר ויותר מתאימה למשפחה גדולה, לעומת זאת למשפחה קטנה הייתי בוחר את הגולף, זה תלוי כמה נוסעים אתה צריך להסיע.

עוד אופציה והיא סקודה אוקטביה שהיא יותר זולה מהגולף\ בורה.

פורסם
אני הייתי הולך על הבורה היא יותר מרווחת גדולה יותר ויותר מתאימה למשפחה גדולה, לעומת זאת למשפחה קטנה הייתי בוחר את הגולף, זה תלוי כמה נוסעים אתה צריך להסיע.

אתה טועה ומטעה.

בהמשך לדבריו של רועי , אין הבדל במרווח הפנימי בין הבורה לגולף. שתיהן מאד צפופות מאחור לאדם בגודל בינוני ומעלה.

היתרון היחידי של הבורה על הגולף מתבטא בתא מטען גדול .(זה של האוקטביה גדול עוד יותר ושימושי הרבה יותר בזכות דלת חמישית)

פורסם
אני הייתי הולך על הבורה היא יותר מרווחת גדולה יותר ויותר מתאימה למשפחה גדולה' date=' לעומת זאת למשפחה קטנה הייתי בוחר את הגולף, זה תלוי כמה נוסעים אתה צריך להסיע.[/quote']

אתה טועה ומטעה.

בהמשך לדבריו של רועי , אין הבדל במרווח הפנימי בין הבורה לגולף. שתיהן מאד צפופות מאחור לאדם בגודל בינוני ומעלה.

היתרון היחידי של הבורה על הגולף מתבטא בתא מטען גדול .(זה של האוקטביה גדול עוד יותר ושימושי הרבה יותר בזכות דלת חמישית)

אני הייתי שוקל את האוקטביה , כי מלבד תא מטען ענק, היא מציעה מחיר קנייה נמוך יותר וההבדלים באבזור הם בסה"כ 2 כריות אוויר צידיות שאין באוקטביה.

• תוכן חדש...