Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, התייאשתי לגמרי!!

ניסיתי למצוא רכב נורמלי בסביבות ה 40-45 K ולא מצאתי כלום!!!!

אני נוהג כרגע על לנטרה 95, אני היד הראשונה, וכמו שאומר השיר "השקתי וטיפלטי בה כל רגע בחיי"

טיפולים היא עברה כל 8K קילומטר בערך... רק במוסכים מורשים! חלפים מקוריים בלבד...

אבל שנה שעברה החליטה שנמאס לה ממני. המנוע נשפך (החלפתי) הגיר מת (שיפצתי) ממיר קטליטי נסתם (שוב, החלפתי) והכל תוך כמה חודשים.

עכשיו היא נוסעת כמו פיאסטה 87 :x. המנוע כ"כ רועש שאני לא שומע את הרדיו, יש לי בחילה מהרעידות, מגיעה מ0 ל60 (קמ"ש...) בדקה וחצי. במוסך טוענים שאוטו בסדר גמור ולא יודעים מה אני רוצה מהם...

אני רוצה לשפץ אותה כי שוב, לא מצאתי שום אוטו ששווה לעבור אליו במסגרת התקציב העומד לרשותי.

השאלה אליכם: מה לעשות? אני מתכוון להחליף: פלאגים, מזרקי דלק, מסנני דלק, מסנן שמן.

האם לדעתכם אפשר לעשות עוד?

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

לפני שאתה מחליף את שאר האוטו, קח חוות דעת ממוסך אחר, אולי הם יקשיבו לטענותיך. לאחר מכן תהיה יותר חכם.

dirty old man

need love too

פורסם

אתה טוען שהחלפת מנוע! איזה מנוע שמת בפנים? מדוע המנוע החדש מקרטע ולא "מרגיש" כמו הקודם לו?

אם הרכב היה שמור כפי שאתה מתאר, אני לא רואה שום סיבה לחפש מסביב מה לא בסדר..

הכל מצביע על בעיה במנוע החדש או בעזרים מסביב לו (פליטה,יניקה,מע' דלק)!

תן פרטים על המנוע שהוחלף.

פורסם

יש המון דברים שיכולים ליגרום לרכב לעבוד כמו בית שימוש.

לדוגמה מספיק שטיימינג לא במקום כול הרכב יגיב אחרת.

צריך להיתחבר למחשב (דיאגנוזטיקה)וליראות אם צצות תקלות.

שוב יכול להיות 1000 סיבות על חוסר סחיבה.

בדרך כלל רעידות זה או מנוע מזייף או תושבות מנוע, גש למוסך אחר לצורכי בדיקות .

בברכה רז...

פורסם

40 אלף, טויוטה קורולה או סובארו אימפרזה שנתון 95-6, יישור קו ב 5000 ,ביטוחים עוד 5000 שקל ויש לך בובה של רכב. בכמה דרגות מעל הלנטרה, טובה ככל שתהיה.

פורסם

***subaru: אין לי שום כוונה להחליף גרוטאה שנת 95 ב"פחות גרוטאה" בת אותה שנה, אם קונים אז מתקדמים, לא נשארים במקום (קורולה??? אתה רציני?)

BMW: שמתי מנוע משופץ, הוא לא מקרטע כמו הקודם אלא נוסע יותר טוב ממנו, אני לא חושב שהמנוע זה הבעיה אלא אחד המכלולים סביבו (דלק? קירור?)

רז לוי: איזה דיאגנוסטיקה במודל 95? אין דבר כזה.... ובקשר לתושבות מנוע, חשבתי על זה והחלפתי גם אותן... לא היה שינוי

פורסם

BMW: שמתי מנוע משופץ, הוא לא מקרטע כמו הקודם אלא נוסע יותר טוב ממנו, אני לא חושב שהמנוע זה הבעיה אלא אחד המכלולים סביבו (דלק? קירור?)

אז כמו שאמרתי, לבצע בדיקה במקום מוסמך שיעלה על הבעיה.

לבדוק חוטי הצתה, מע' דלק, טיימינג, מע' פליטה,פלאגים וכו'.

פורסם
***subaru: אין לי שום כוונה להחליף גרוטאה שנת 95 ב"פחות גרוטאה" בת אותה שנה, אם קונים אז מתקדמים, לא נשארים במקום (קורולה??? אתה רציני?)

ישר קלטתי שאתה מאותם אלו שיקנו קיאה או דייהו שנת 2000 רק בשביל לומר שיש לי רכב שנת 2000, צר לי לומר לך אבל להתקדם ברכב זה לא רק בשנתון, סתאם לרעיון, הקורולה מאותו שנתון של רכבך, בלי לפגוע, בכמה דרגות מעל או לייתר דיוק : אין מה להשוות בכלל.

לילה טוב.

פורסם

ישר קלטתי שאתה מאותם אלו שיקנו קיאה או דייהו שנת 2000 רק בשביל לומר שיש לי רכב שנת 2000,

לילה טוב.

לא ממש נראה לי שקלטת... אם כבר אז אתה חושב שאני איזה :? ... אז לא.

אני מתכוון: אני לא מחליף משפחתומטית 1.6 מודל 95 במשפחתומטית 1.6 מודל 95.... כמה הבדל כבר יכול להיות?? מה? יש לי עוד שנתיים של "שקט" לפני שהיא מתחילה לראות מוסכים? מה עשיתי בזה?!?!?!

פורסם
השאלה אליכם: מה לעשות? אני מתכוון להחליף: פלאגים, מזרקי דלק, מסנני דלק, מסנן שמן.

האם לדעתכם אפשר לעשות עוד?

אני אגיד לך מה לא לעשות:

אל תחזור בשום אופן למוסך שבו טיפלת עד היום!!!

בהנחה כמובן שאתה נהג "נורמלי" שנוסע בשנה פחות או יותר לפי הממוצע (20K - 25K)

אז אין ממש סיבה מוצדקת לכך שלנטרה 95' יד ראשונה שעוברת טיפול במוסך מורשה כול 8K תשפוך מנוע וגיר ותתנהג כמו שאתה מתאר.

לדעתי לא טיפלו בך טוב.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

אני נוסע הרבה פחות מהממוצע (11 שנים, 95K בערך 8K לשנה...)

לציין שבמשך 11 שנים לא טיפלתי כל הזמן באותו המוסך, גם בשנים האחרונות אני לא מטפל באותו המוסך

כך שזה לא ממש אשמת המוסך...

בהזדמנות זו: אתה יכול להמליץ לי על מוסך טוב באזור המרכז? (לא חייב מורשה, האחריות כבר מזמן נגמרה. עדיף שיהיה אמין ומקצועי)

פורסם
אני נוסע הרבה פחות מהממוצע (11 שנים, 95K בערך 8K לשנה...)

לציין שבמשך 11 שנים לא טיפלתי כל הזמן באותו המוסך, גם בשנים האחרונות אני לא מטפל באותו המוסך

כך שזה לא ממש אשמת המוסך...

בהזדמנות זו: אתה יכול להמליץ לי על מוסך טוב באזור המרכז? (לא חייב מורשה, האחריות כבר מזמן נגמרה. עדיף שיהיה אמין ומקצועי)

תנסה את האתר של רפי לין - לא תתאכזב.

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

כמו כן: כמה טיפול כזה (הח' פלאגים, מזרקי דלק, מסנן) אמור לעלות?

• תוכן חדש...