Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם מישהו רוצה, אני מוכר גיר חמש הילוכים.

מצטער את כל מי שהטעיתי, כוונת המשורר הייתה - שמי שרוצה אני מוכר את הגיר 5 הילוכים בפיאסטה שלי תמורת מנוע פינטו 2000 סמ"ק. אבל אני לא מוכר, לא גיר ולא לוח... ולכן אני כותב בפונט של המנהלים.

סליחה מראש,

עידן.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

עידן - מנוע פינטו לא יכנס בפיאסטה.

לעומת זאת, מנוע zetec 2000 כן.... ;)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

OK, צודק.

התכוונתי שמנוע zetec 2.0 אפשר להכניס בלי לעשות שינויים במרכב ולהשאיר את הרכב עם מנוע רוחבי והנעה קדמית ;)

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

פורסם
אין ספק - ה mt-75 הם גירים מעולים.

למיטב זכרוני - הם לא הגיעו על פורדים לישראל (מודרנים והנעה אחורית - אין יותר מדי כאלה בארץ...).

על הקורטינה טורבו (לשעבר) של סהר היה גיר כזה. מדויק כמו שעון שוויצרי!

עקרונית אפשרי להתקין את ה type9 (שזה הדור הקודם אם חסרים לך מזומנים)

ה type9 בנוי להתמודד עם הספקים של עד 200 כ"ס.

זה הגיר (הידני) שבמקור הגיע עם הסיירות האלה.

מדובר בקורטינה האדומה (בורדו) שהייתה פעם במיפגש הפורדים לפני כשנה? -מה קרה לה? או, שהוא פשוט מכר אותה?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אכן זו.

היא פורקה ויחידת הכוח שלה נמכרה לאיזה קאפרי

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

פורסם
אכן זו.

היא פורקה ויחידת הכוח שלה נמכרה לאיזה קאפרי

לא חבל? :?

מצד שני - לקאפרי? הםםםםם, זה מתחיל להיות מעניין!:twisted: :twisted: :twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מדובר בקורטינה האדומה (בורדו) שהייתה פעם במיפגש הפורדים לפני כשנה? -מה קרה לה? או, שהוא פשוט מכר אותה?

נמכרה לחבר(של סהר),ועומדת קרוב למוסך של סהר.

כאמור המנוע והגיר נמכרו בנפרד.

• תוכן חדש...