Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 205 חיישן סחיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במילים אחרות, תגיד תודה שהכרת את דני זומרשטיין בזמן (אלירן, אם בא לך תסביר). יש חברי פורום תושבי המרכז שנסעו עד אליו ולא הצטערו.

פורסם

במילים אחרות - נראה לי שהביאו לך חירטוט מהסרטים.

מניסיוני, רעידות וזיופים בסרק נגרמים בגלל בריחות וואקום, ראש הזרקה (יחידת מונוג'ט) מקולקל או בעיות בהצתה.

בכל מקרה, אם הרעידות לא מפריעות במיוחד, אני ממליץ לעזוב את הבעיה בשקט. זה לא שאי אפשר לפתור אותה, זה פשוט יעלה הרבה כסף ויגזול הרבה זמן וכאב לב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בכל מקרה, יש להתייחס לבדיקת נתונים גם של מערכת ה"הצתה" על חיישניה, ואשר קשורה ומשפיעה על מערכת ה"הזרקה" , למרות שלא נראה לי שיש בעיה ב"הצתה",כמעט הכל יכול להיות.

נראה לי בכל זאת שהבעייה ביחידות הישירות של ההזרקה.

(זאת בכתובים בלבד, שכן בבדיקת רכב לפעמים מתגלים דברים אחרים ולעיתים לא צפויים.)

בכל מקרה זה לא אוטו קשה, הבעיה היחידה, שאם צריך יח' מונו אחרת, למצוא אחת ממש טובה, זה פרוייקט -צריך לארגן כמה, קצת תפילות, ולשאוף לאחת פגזית שהTPS שבה הוא במצב חדש.

עם כל הכבוד ל"משופצים" שקיימים בשוק, חלקם או רובם , לא במצב "לפי הספר", וזה מורגש.

גם מחשב ניהול על אף שגם אם זה שברכב נחשב ל"תקין" , מחשב אחר עלול לגלות השפעה על תגובת המנוע בסרק וסחיבה ו CO לטובה, אבל זה למדקדקים בקצוניות שמתעלמים משנת ייצור הרכב ושואפים לשלמות בלבד, ושוב , אני לא אומר שזה מה שצריך.

בכל אופן, יתכן ובאוטו הזה זה התקלה, זה סתם משהו דבילי, לא צריך להיות קצוני מההתחלה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מהמודל הזה מדובר בחיישן עם 2 יציאות, אחת לכבל ספידומטר והשניה חשמלית עבור מערכת ההזרקה (מדובר בקונקטור עם 3 חוטים למיטב זכרוני).

בכל מקרה לא נראה לי שלזה התכוון המשורר... להערכתי הבעיה שלך נמצאת בחיישן החמצן (ניתן להתקין חלופי ב 1/3 מחיר).

איציק

איציק בוקר טוב!

לא הבנתי איך החיישן 2 יציאות,והקונקטור 3 חוטים?

להערכתי,הערכתך שגויה.("ולא כדי להוכיח ששלי גדול יותר"):roll::roll:

אין קשר לחיישן החמצן.בדוק שנית,אם תחלוק עלי תקבל הוכחה.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
איציק בוקר טוב!

לא הבנתי איך החיישן 2 יציאות,והקונקטור 3 חוטים?

להערכתי,הערכתך שגויה.("ולא כדי להוכיח ששלי גדול יותר"):roll::roll:

אין קשר לחיישן החמצן.בדוק שנית,אם תחלוק עלי תקבל הוכחה.

בברכה

דוד

דוד היקר

לא קבעתי אלא *הערכתי*. דרך הפורום אין ביכולתי לאבחן את הבעיה ברכב ואני לא אוהב לעסוק בניחושים (אולי כדאי להקים פורום ניחושים :p ).

לחיישן המהירות בדגם זה יש "2 יציאות", אחת "מכאנית" (חור) עבור הכבל ספידומטר (כבל פשוט, רגיל...) והשניה יציאה חשמלית, עבור קונקטור (כמדומני בעל 3 חוטים) למערכת ההזרקה. אל תנסה לחפש אותי סתם בדקויות של ניסוח :)

יחידת ראש ההזרקה בדגם זה ידועה לשימצה, כדאי להתמקד בה אך רצוי לבצע בדיקות יסודיות נוספות טרם ההחלטה הסופית.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
חיישן סחיבה הוא: חיישן שסוחב 200 גובות מהארנק,אם הוא מצליח, הוא מנסה לסחוב עוד 1500!

חפש חיישן חדש שנקרא ברח ומייד!

בברכה

צביקה

הרסת אותי......

קרעת אותי מצחוק צביקה.....אני 10 דקות לא מצליח להרגע....

בקושי לכתוב שורות אלה....

פורסם
מאיזה איזור בעל הפיג'ו הזה?

דני

מרחובות

הרכב במוסך אחר

עד לא סימו לעבוד עליו אבל בינתיים הוא אומר שהחליף איזה צמה שנישרפה וגם החיישן חמצן לא מותאם למכונית בגלל זה היה ריח רע במכונית הוא החליף אותו וממשיכם להחליף

700 ש"ח עד עכשיו ניראה להיכן נגיע

פורסם

הייתכן שחיישן סחיבה מקביל ליוניט 2000?

(לאלו שלא הבינו: יוניט 2000 = יוניט שעולה 2000 ש"ח)

חיישן סחיבה, עלק...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
מרחובות

הרכב במוסך אחר

עד לא סיימו לעבוד עליו אבל בינתיים הוא אומר שהחליף איזה צמה שנישרפה וגם החיישן חמצן לא מותאם למכונית בגלל זה היה ריח רע במכונית הוא החליף אותו וממשיכים להחליף

700 ש"ח עד עכשיו ניראה להיכן נגיע[/QUOTE] פנה למוסך אייזיק ברחובות, או פנה בפרטי לדוד מזר חבר פורום זה, לפני שתזדקק למשכנתא,

תמורת עלות פתרון בעיות החיישן כספים במכוניתך!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם יהיה בלאגן ולא יצליחו לתקן כראוי, דבר איתי,

וודא בסוף התיקון עד 0.1 אחוז CO ב סיבובי סרק, וב2000סלד.

לא יותר, למרות שלטסט טוב גם עד 0.5 אחוז CO

וודא שלא יהיו רעידות יתר בסרק, ושלא תהיה חניקה בזמן האצה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
האוטו מזייף ובמוסך אמרו לי שיש בעיה עם החיישן סחיבה

א. יש חיישן כזה(או שיש לו שם אחר)?

ב. אם יש מה תפקידו?

ג. והיכן הוא נימצא (במנוע או בגיר)?

האוטו 205 94 1.4 GR

תודה

א. כן.

ב. למנוע סחיבות.

ג. בחנויות (כגון המשביר לצרכן), שילוב של יוניט על המוצרים וחיישן במוצא (מהחנות).

מצטער על התגובה המאוחרת...

בברכה,

גלעד

• תוכן חדש...