Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט לגבי ראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא משנה מה תרשמו אם אנחנו (בעליי הראלי) על העץ או .....

אני יודע שאני ימכור את הרכב שלי הרבה מעל המחירון ואני ישאר על העץ כי אני לא מוצא שום סיבה לרדת ממנו .

גם אם הרכב שלי היה במצב גרוע היייתי דורש מעל כי ככה נמכרות ראלי :!: .

אולי חלקכם לא מסכימים ואפילו כעוסים בעיניין אבל אני ירצה כסף וזה לא מעניין אם אתם חושבים שאני סתם מתלהב מהרכב או לא כי למכור אני יצליח וזה מה שחשוב לי ואני ישאר על העץ כי טוב לי ככה.

אני אישית קניתי ראלי 98 עם 60K ק"מ בלי תאונות ומטופלת במרכזי וכן שילמתי הרבה מעל המחירון ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהרכב :D . אז תנו לי סיבה למכור אותו מחירון או רק 3K מעל (אם הייתי מוכר הייתי דורש הרבה מעל).

אני לא מבין למה אתם לא מוכנים להבין שתמיד יהיו את אלו שישלמו מעל המחירון ותמיד בעליי ראלי ידרשו מעל המחירון כי ככה זה ואתם לא תצליחו לשנות את זה.

אף אחד לא כועס, כולנו מאחלים לך שתמכור במחיר גבוה מעל המחירון ושתזכה לבנים זכרים.

עצם זה שראלי נמכרת במחירים מופרזים לא אומר שזה בסדר, זה רק אומר שפראיירים לא מתים...

:-)

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא משנה מה תרשמו אם אנחנו (בעליי הראלי) על העץ או .....

אני יודע שאני ימכור את הרכב שלי הרבה מעל המחירון ואני ישאר על העץ כי אני לא מוצא שום סיבה לרדת ממנו .

גם אם הרכב שלי היה במצב גרוע היייתי דורש מעל כי ככה נמכרות ראלי :!: .

אולי חלקכם לא מסכימים ואפילו כעוסים בעיניין אבל אני ירצה כסף וזה לא מעניין אם אתם חושבים שאני סתם מתלהב מהרכב או לא כי למכור אני יצליח וזה מה שחשוב לי ואני ישאר על העץ כי טוב לי ככה.

אני אישית קניתי ראלי 98 עם 60K ק"מ בלי תאונות ומטופלת במרכזי וכן שילמתי הרבה מעל המחירון ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהרכב :D . אז תנו לי סיבה למכור אותו מחירון או רק 3K מעל (אם הייתי מוכר הייתי דורש הרבה מעל).

אני לא מבין למה אתם לא מוכנים להבין שתמיד יהיו את אלו שישלמו מעל המחירון ותמיד בעליי ראלי ידרשו מעל המחירון כי ככה זה ואתם לא תצליחו לשנות את זה.

לשלם מעל 3000 מעל המחירון גובל בטיפשות עם כל הכבוד...

במיוחד כשהרכב סטנדרטי ואין בו כלום מיוחד.

ואתה יודע מה ? שיפורים רק גורמים לבלאי מואץ, גם עם שיפורים זה לא שווה את זה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בשביל זה לך לא תהיה ראלי ....

אולי אם תצא לחפש ראלי (אני מדבר על דור 2 כי אני לא יודע איך המצב ב1)ותחפש ותחפש ועוד תחפש(במשך חודשים) תראה שתמצא מעט מאוד וכולם יירצו מחירים "מופרזים" אז תבין למה לך לא תהיה ראלי.

המחיר של הראלי הוא מובן מאליו מעל המחירון כי (אני חוזר על זה אני יודע) המחיר שאתה משלם הוא מצחיק ביחס למוצר שאתה מקבל . ואולי אם תחשוב על זה ככה אז תבין.

אני קניתי את הרכב שלי לא במטרה למכור אותו אלא במטרה להנות מהמוצר שקניתי ואני מאוד נהנה מהמוצר שקניתי ואני לא מצטער על הסכום שהוצאתי כי הוא נראה לי מאוד משתלם בשביל המוצר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

בשביל זה לך לא תהיה ראלי ....

אולי אם תצא לחפש ראלי (אני מדבר על דור 2 כי אני לא יודע איך המצב ב1)ותחפש ותחפש ועוד תחפש(במשך חודשים) תראה שתמצא מעט מאוד וכולם יירצו מחירים "מופרזים" אז תבין למה לך לא תהיה ראלי.

המחיר של הראלי הוא מובן מאליו מעל המחירון כי (אני חוזר על זה אני יודע) המחיר שאתה משלם הוא מצחיק ביחס למוצר שאתה מקבל . ואולי אם תחשוב על זה ככה אז תבין.

אני קניתי את הרכב שלי לא במטרה למכור אותו אלא במטרה להנות מהמוצר שקניתי ואני מאוד נהנה מהמוצר שקניתי ואני לא מצטער על הסכום שהוצאתי כי הוא נראה לי מאוד משתלם בשביל המוצר.

שמע, למצוא פולו 16V במצב טוב היא משימה גם קשה.

חיפשתי הרבה חודשים...

וגם אני הייתי מוכן להפרד מעוד קצת כסף מעל המחירון בשביל לשים סוף לחיפוש הזה

ולקחת משהו שמור וטוב.

אבל יותר מ-2000-3000 ש"ח אין שום סיבה לתת מעל המחירון....

בשביל שום רכב.

ואני מבטיח לך כשתמכור, אם שילמת לצורך העניין 7 מעל , אז תקבל איזה 2 או 3 מעל.

אין הרבה אנשים שישלמו כאלה סכומים.

ולמי אכפת מתמורה?

גולף GTI דור ראשון עולה גרושים ונותנת הנאה פי כמה וכמה מהראלי.

זה לא אומר שאני אשלם על כזאת 50 אלף ש"ח.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טיפשות לפי מי?

ניסית פעם לקנות ראלי?

חיפשת שנתיים כמוני או המון זמן כמו עומר וכמו טל?

נסעת באישון הלילה עשרות פעמים כשאין תנועה כדי לחפש פנינות לא מוכרות ברחבי גוש דן?

לקחת מעל שלוש מכוניות שנראו מושלמות לבדיקה אחרי שסוף סוף אחרי כל החיפושים האלה מצאת אותן רק בשביל לגלות שלזאת יש קצה שילדה מקדימה, לזאת ריתוכים בקורת אורך ולאחרונה סתם מנדבושקס בביצה השמאלית?

ניהלת משא ומתן עקר עם ערסים מטומטמים שאם היית דוחף להם אצבע לאוזן היית שומע פריקת לחץ?

אם ענית כן על אחת מהשאלות הנ"ל, תבין למה בעלי ראלי שמורות מבקשים את מה שהם מבקשים.

למה הם היו מוכנים לשים בזמנו עוד קצת כסף בעצמם ולמה הם ידרשו בדיוק את אתו הדבר בבוא היום.

לא בעיה להשיג ראלי במחירון ואפילו בפחות לעיתים. יש שתי אפשרויות: א. היא תהיה במצב קטסטרופלי עד כדי כך שאחרי שתקנה אותה הדבר ההומני ביותר לעשות יהיה להזמין לה צער בעלי ראלי. או ב. הבעלים לא יודע מה יש לו ביד (והיום כבר אין כאלה, הסבאים שקנו בטעות ראלי כבר מכרו אותם מזמן).

וכאן אנחנו מגיעים לשורה התחתונה:

על איכות - משלמים.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

שמע, למצוא פולו 16V במצב טוב היא משימה גם קשה.

חיפשתי הרבה חודשים...

וגם אני הייתי מוכן להפרד מעוד קצת כסף מעל המחירון בשביל לשים סוף לחיפוש הזה

ולקחת משהו שמור וטוב.

אבל יותר מ-2000-3000 ש"ח אין שום סיבה לתת מעל המחירון....

בשביל שום רכב.

ואני מבטיח לך כשתמכור, אם שילמת לצורך העניין 7 מעל , אז תקבל איזה 2 או 3 מעל.

אין הרבה אנשים שישלמו כאלה סכומים.

ולמי אכפת מתמורה?

גולף GTI דור ראשון עולה גרושים ונותנת הנאה פי כמה וכמה מהראלי.

זה לא אומר שאני אשלם על כזאת 50 אלף ש"ח

ההשואה שלך קצת עצובה.

פולו 16V זה לא רכב נדיר כמו ראלי משמע יותר קל למצוא אותו ולכן לא משלמים הרבה מעל.

לגביי הGTI אני לא יודע לא יצא לי לנהוג אבל תהיה הגיוני ראלי היא שנת 7\98 ולא רכב מלפני 20 שנה עם איכות חיים של שנות ה80 ואין שום דבר במחיר של הראלי שהוא שנת 7\98 שייתן את התמורה שהראלי נותנת.

לגביי ההבטחות שלך - אל תהיה בטוח... :lol:

נ.ב: שים לב שבכל תר'ד שהראלי מופיע בו הוא פשוט מתארך עד אין סוף מעניין למה זה לא קורה עם כל רכב אחר...

אני בטוח שברגע זה כל בעליי הראלי פה בפורום מחייכים ומבינים אותי כל כך.

אייל הויכוח גלש קצת אני חושב שהבהרתי את העיניין שלי לגביי הראלי תסכים או לא זה לא משנה. הראלי תשמור על ערך ה"מעל המחירון" ואני ישאר על העץ כי טוב לי ככה . יום טוב.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

:D

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

אולי כדאי שכל בעלי הראלי יוציאו את המקל מהתחת ואז יירד החיוך :lol:

וברצינות,

על רכב נדיר שווה לשלם מעל המחירון. נקודה.

בין אם זה ראלי, בין אם זה גולף GTI MK1 או כל רכב בסגנון.

על רכב נדיר במצב טוב מאוד שווה לשלם הרבה מעל מחירון (כשהכל יחסי...)

על רכב נדיר במצב רע, כמו זה המתואר כאן אין שום סיבה לשלם מעל מחירון או מחירון בכלל.

:-)

פורסם

אריאל הוצאתי את המקל... (תודה שהשאלת לי אותו)

:oops:

החיוך בכל מקרה, לא יורד. :D

אגב, אני מסכים עם כל מה שרשמת.

פורסם
טיפשות לפי מי?

ניסית פעם לקנות ראלי?

חיפשת שנתיים כמוני או המון זמן כמו עומר וכמו טל?

נסעת באישון הלילה עשרות פעמים כשאין תנועה כדי לחפש פנינות לא מוכרות ברחבי גוש דן?

לקחת מעל שלוש מכוניות שנראו מושלמות לבדיקה אחרי שסוף סוף אחרי כל החיפושים האלה מצאת אותן רק בשביל לגלות שלזאת יש קצה שילדה מקדימה, לזאת ריתוכים בקורת אורך ולאחרונה סתם מנדבושקס בביצה השמאלית?

ניהלת משא ומתן עקר עם ערסים מטומטמים שאם היית דוחף להם אצבע לאוזן היית שומע פריקת לחץ?

אם ענית כן על אחת מהשאלות הנ"ל, תבין למה בעלי ראלי שמורות מבקשים את מה שהם מבקשים.

למה הם היו מוכנים לשים בזמנו עוד קצת כסף בעצמם ולמה הם ידרשו בדיוק את אתו הדבר בבוא היום.

לא בעיה להשיג ראלי במחירון ואפילו בפחות לעיתים. יש שתי אפשרויות: א. היא תהיה במצב קטסטרופלי עד כדי כך שאחרי שתקנה אותה הדבר ההומני ביותר לעשות יהיה להזמין לה צער בעלי ראלי. או ב. הבעלים לא יודע מה יש לו ביד (והיום כבר אין כאלה, הסבאים שקנו בטעות ראלי כבר מכרו אותם מזמן).

וכאן אנחנו מגיעים לשורה התחתונה:

על איכות - משלמים.

ישי, 4 חודשים כל יום ב8 בערב אבא שלי חזר מהעבודה

לקחתי את האוטו שלו ונסעתי לחרוש את כל גוש דן והשרון

בדרך כלל עד 4 לפנות בוקר

כל יום במשך 4 חודשים.

ראיתי הרבה פולואים חרא, לקחתי לבדיקה פולואים עם שאסי, פגשתי ערסים מטומטמים.

אין הרבה פולו 16V ואם כבר מוצאים אז הם לא משהו...

האירוניה, מצאתי את שלי ליד הבית... הבן אדם לא רצה למכור בכלל

אבל שמתי לו כסף על השולחן והוא נכנע....

נתתי 3000 שקל מעל המחירון על פולו במצב מושלם.

עם קצת שיפורים וכמה תוספות.

הייתי מוכן לשלם כמה שצריך בשביל שייגמר הסיוט.

אני מבין על מה אתם מדברים....

בסופו של דבר אם אתה מחפש משהו אתה תמצא אותו...

זה רק עניין של סבלנות.

לא אמרתי שלא צריך לשלם מעל המחירון

אמרתי שעל סחורה לא משהו לא משלמים מעל, זה הכל.

ולתת הרבה מאוד מעל זה גם מעשה דיי טיפשי....

כי בסופו של דבר אם תרצה למכור ויגיע מישהו רציני

אתה תמכור לו גם ב-3 מעל, רק בשביל שכל הילדים שמזיינים את השכל

יפסיקו עם זה , ותוכל להמשיך הלאה בראש נקי.

נ.ב. מהרגע שקנית את הרכב, אתה מתחיל לראות טריליון אקזמפלרים במצב טוב יותר :lol: כולם למכירה, כולם יד ראשונה וכולם ק"מ נמוך...

נ.ב.2 עומרג : פולו 16V מספיק נדירה , תאמין לי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אחרי תחנונים של אנשים מסוימים שאגיב... :roll:

1. נכון, גם לי מותר לבקש על הבורה של אמא שלי 40 מעל המחירון, יכול להיות שיש טמבל שיתן לי את זה, אז? תשכחו לרגע מה "מותר לעשות" ותזכרו במה "הגיוני לעשות".

2. הראלי היא לא כזאת מדהימה, סליחה אבל יש כאן תגובות כאילו זאת פרארי.

אני יכול בשניות לזרוק לכם לפחות 5 חסרונות שלה.

3. הסיבה **היחידה** שכל ת'רד על הראלי מתפתח לסיפור בהמשכים היא שזה פורום ראלי. לך כנס לפורום STI ותגיד שהאימפרזה חרא, וגם שם תגיע לכאלה אורך תגובות.

4. מעניין שעם כל הזיוני שכל על הראלי, כאשר מדברים על XSI פתאום כולם משתתקים ואומרים שזה אוטו חביב אבל לא לשלם יותר מדי מעל.

להזכיר לכם - סן-רוף, חשמל מלא, כריות אויר, מנוע של ראלי.

עם כל הכבוד אל כולם פה, אני רוצה לראות את האידיוט שמספר לי שה-XSI שונה כ"כ מהראלי.

עם הזמן שהראלי נמצאת על הכביש, יש יותר הבדל בין ראלי אחת לשניה, מאשר בין ראלי ל-XSI (אני מגזים, אבל מנסה להעביר נקודה כלשהי).

5. רכבים מוערכים/לא מוערכים - עם כל הכבוד לצ'יקמוק הקטן (ואני אוהב רכבים קטנים, ה-306 גדולה מדי), קח וולקן, אותם יכולות של הראלי + שיוט נינוח ב-140 (מנוע גדול יותר) + האופציה המשפחתית ועדיין רכב כזה עולה במחירון מחיר מזעזע.

ככה שה-MATCHBOX הקטן של פיז'ו לא יותר מדי תת-מוערך (ישי, יש לך תרגום עדיף?)

6. רכב טוב ונדיר צריך להמכר מעל המחירון, אפילו אם יש לו בלאי קטן. אבל מה שקורא עם הראלי זאת דוגמא קלאסי לתרבות ה"רייטינג" ולא לעודף מחשבה.

ע"פ אותו עקרון ה-205 שאני מכיר היו צריכות להמכר כך:

של אביב (שילדה נקייה, יד נמוכה, פחחות צבע מעולים) - 28-9K.

של קוסטה (יד ראשונה, חצאיות, שמורה מאוד) - 27-8K

של עוזי (מנוע + צבע+ תוספות + שיפורים ועוד... מדובר על האדומה עם הספארקו בתוכו והג'אנטים המיוחדים) - 50-55K

של עדי (205 טורבו) - 80-85K

כל המחירים האלו לפי ההגיון שלכם, בעלי הראלי.

חפשו את הבלוקבאסט הקרוב ותחזירו את הסרט.

יש לי הרגשה קצת יותר מברורה שהטרנד הזה של הראלי הולך לדעוך בקרוב (שימו לב לדור ה-1, נמכרת ב-2 מעל במקרה הטוב), תיכף הילדים יתחילו ללכת לאיביזות ולאימפרזות הראשונות (שכבר מתחילות לדגדג את ה-60K מלמעלה).

תמיד יכול להיות שיקנו מכם את הרכב ב-8 מעל (הלוואי, תהנו ותקנו איזה GTI6 או אימפרזה אחר כך) אבל אל תהיו בטוחים שהסיבה שהראלי נמכרת מעל המחירון היא בגלל שיש הרבה אניני הגה בארץ.

רוב המחיר הזה הוא טרנד רגעי של מס' ילדי שמנת ששמעו מכם על כמה שה-106 מעולה, ובגלל זה שפכו את הכסף של אבאל'ה על ראלי.

טוב, כואבת לי היד, ביי

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אחרי מה שרועי אמר פה , נשאר לי רק להרים טלפון לגילה ולומר לה שזה בקשר לצ'ארלי....

הוא אמר הכל , ובצורה הכי נחרצת שיכולה להיות.

קבל ח"ח :mm_yeah:

נ.ב. לגילה יש פיג'ו 204 קבריולט.... :wink:

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נחרצת שמחרצת.

עוד מתוסכל ראלי,

עוד ראלי WANNABE.

:roll:

פורסם

אני מנסה לא להתערב בוויכוחים הללו

לצורך הענין זה לא משנה אם מדובר בראלי,וולקן,XSi,s16,GTi,פולו 16V,מיאטה וכדומה

כל המכוניות הללו עוברות חיים קשים בשלב כזה או אחר בתוחלת חיים שלהם, כולן פחות או יותר איזוטריות ולא ממש אפשר לבחור את הצבע את המודל או את היד.

על מכונית מזן כזה במצב טוב ושמור יחסית לממוצע בשוק משלמים לרוב מעל המחירון, אין מה לעשות, בשורה תחתונה זה גם יוצא יותר זול.

מי שמחפש מציאות במכוניות הללו או שמתפשר על מכונית במצב רעוע ומשלם על כך הרבה יותר כסף בעתיד או שמראש מוכן לקנות גרוטאה ולחיות עם זה.

זה הכל.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
פולו 16V מספיק נדירה , תאמין לי.

העובדה שאוטו הוא נדיר לא הופכת אותו בהכרח לטוב או ייחודי... :roll:

קיה מנטור הוא אוטו נדיר.

MCS 2008

• תוכן חדש...