Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשימת מוהלי הדלק 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לידיעתך!

אני מנהל תחנה בפז ואם אתה מתכוון לתחנה בצומת עלית אז כדאי,ומהר, שתחזור בך מדבריך הלא מבוססים!

אני מכיר את התחנה הזו מלפנים ומאחור ובניגוד לך אני מדבר על סמך מידע מבוסס!!!

התחנה הזו לא מוהלת ואף פעם לא הופיעה בשום רשימה שחורה!

אני מציע לך (אם אכן מדובר על התחנה בצומת עלית) שתחזור בך מדבריך הלא מבוססים!

אני לא רוצה לאיים אבל יש גם משהו שנקרא הוצאת דיבה,ואני יכול בהחלט להעביר את התוכן הנ"ל למחלקה המשפטית של פז.

ג'ורג'

טוב אז לכל המתעניינים, מדובר בתחנת הדלק "פז" שבחלק הדרום מזרחי לצומת עלית.

ולעניין השמצות למניהן- לא זו בלבד שהיתה זו התחנה היחידה בה תדלקתי משך כמה חודשים, כך שאחוז הוודאות לעניין נזק כתוצאה מדלק מהול ביחס לתחנה סביר עד סביר מאוד.. לאחר תגובות מוזרות של הרכב כגון: רעידות מוזרות, צריכת דלק לא סבירה משמעותית, וירידה בביצועי הרכב נלקח הרכב למוסך משום שמה שהחל כאנומליה מינורית בביצועי הרכב הלך והחמיר מהר מאוד.

המכונאי הראשי במוסך אמר לי שהכל מתחיל ונגמר בדלק מהול ומנסיונו ומקשריו התחנה הנ"ל אכן ידועה כבעייתית.

הפסקתי לתדלק בתחנת הבורסה (יש ממול תחנה של "דור" שממש טובה) וראה זה פלא, הרכב חזר תוך זמן קצר יחסית לתפקוד נורמלי ותקין מבלי שום זכר לסימפטומים שהוזכרו לעיל.

אז נכון מדען אני לא, בדיוק כמו שאף אחד פה אינו נשיא הליגה נגד השמצה ובסופו של דבר רובם ככולם של דברי הכותבים כאן מבוססים על ידע קודם והתנסות אישית ועל כן אין צורך להלאות בהטפות חוזרות ונשנות לגבי כללי התנסחות נכונה.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט לא ניתפס, בנאדם לא יישן בלילות מרוב שמחיר הדלק יקר

הוא בא ובמיטב כספו מתדלק ובוכה על כל טיפה ומה הוא מקבל ? 85.4 אוקטן ?

זה ביכלל נכנס לקטגוריה של בנזין ? זה דליק ? למיץ פז יש אוקטן יותר גבוה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
טוב אז לכל המתעניינים, מדובר בתחנת הדלק "פז" שבחלק הדרום מזרחי לצומת עלית.

ולעניין השמצות למניהן- לא זו בלבד שהיתה זו התחנה היחידה בה תדלקתי משך כמה חודשים, כך שאחוז הוודאות לעניין נזק כתוצאה מדלק מהול ביחס לתחנה סביר עד סביר מאוד.. לאחר תגובות מוזרות של הרכב כגון: רעידות מוזרות, צריכת דלק לא סבירה משמעותית, וירידה בביצועי הרכב נלקח הרכב למוסך משום שמה שהחל כאנומליה מינורית בביצועי הרכב הלך והחמיר מהר מאוד.

המכונאי הראשי במוסך אמר לי שהכל מתחיל ונגמר בדלק מהול ומנסיונו ומקשריו התחנה הנ"ל אכן ידועה כבעייתית.

הפסקתי לתדלק בתחנת הבורסה (יש ממול תחנה של "דור" שממש טובה) וראה זה פלא, הרכב חזר תוך זמן קצר יחסית לתפקוד נורמלי ותקין מבלי שום זכר לסימפטומים שהוזכרו לעיל.

אז נכון מדען אני לא, בדיוק כמו שאף אחד פה אינו נשיא הליגה נגד השמצה ובסופו של דבר רובם ככולם של דברי הכותבים כאן מבוססים על ידע קודם והתנסות אישית ועל כן אין צורך להלאות בהטפות חוזרות ונשנות לגבי כללי התנסחות נכונה.

ותבעת אותם?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ג',

בנימה קצת יותר רגועה -

אי אפשר לתבוע אדם על הוצאת דיבה אם סיפר על חוויה אישית שעבר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וגם ייעץ על סמך זאת לאחרים לא להכנס לתחנה וע"י כך פגע בפרנסתו של אדם על לא עוול בכפו?

אני אמנם לא משפטן אבל אם הבחור לא יבהיר בדיוק למה התכוון , יש מחלקה משפטית שלמה בפז שתחליט מה לעשות.

ג'ורג'

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
וגם ייעץ על סמך זאת לאחרים לא להכנס לתחנה וע"י כך פגע בפרנסתו של אדם על לא עוול בכפו?

אני אמנם לא משפטן אבל אם הבחור לא יבהיר בדיוק למה התכוון , יש מחלקה משפטית שלמה בפז שתחליט מה לעשות.

ג'ורג'

:mm_yeah:

אני איתך, בהחלט חוצפה של אנשים להכפיש בלי שום בסיס, והכל על פי השערות של אנשים שאינם מבינים דבר וחצי דבר במכונאות, ומקשיבים למכונאי שדואג להכניס אותם לוויברציות, הלוואי ומישהו יתבע אתכם כבר פעם אחת ותרגעו.

איך אתם בכלל מעיזים להגיד דבר כזה בלי בדיקות מעבדה? אתם נורמלים?

פורסם

בגלל זה אנחנו מחכים לראות אם מדובר באותה התחנה והאם הוא תבע אותם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני חושב שהוא בסה"כ סיפר חוויה מהתחנת דלק הזאת. ג'ורג אין צורך להרוג את הבן אדם!

ובחזרה לנושא, מה הסימפטומים וההשלכות של דלק מהול? איזה נזק הוא יכול לגרום לרכב?

פורסם

לכל המאיימים שלום רב

דבר אחד נכון כתבתם "אתם לא משפטנים".

אז זהו שחלקנו כן !

מבחינה משפטית ברגע שאדם הצהיר בפומבי על דעתו בנושא מסוים לאור חוו"ד מומחה חיצוני בלתי תלוי וכן התנה את אותה דעה בהתרשמות אישית אזי לא תעמוד נגדו עילת דיבה ו/או הכפשה !

לדוגמא: ביכולתי לציין בכל פורום באשר הוא שחבר סיפר לי שיחזקאל הוא חרא בן אדם ובגלל שאני לא מסמפט אותו אז אני ממליץ לכולם שעדיף להתרחק ממנו. - זאת דיבה ??!!?? מזל שלדבר במקרה שלכם לא עולה כסף....

הרי טענתם והצהרתם שעדיף לציין דברים מבוססים, אז נאה דורש נאה מקיים ! תבדקו לפני שאתם מאיימים בתביעות למניהם !

ולעניננו- אני כן מדבר על התחנה בצומת עלית, אני לא חוזר בי מדברי שכפי שצוין התבססו על חוו"ד מומחה חיצונית וכן התרשמות אישית, ולכל מי שמנסה לצאת קינג קונג בהצהרות מפוצצות ומתלהמות על תביעות - אהלן וסהלן, תיתבע. בכיף אני אומר, לא מפחידים "יונה" ב"יין", כמו שנאמר.

לגבי מי ששאל האם אני תבעתי אותם- אין בכך טעם באם הכל בא על מקומו בשלום, ולא נגרם נזק כספי אמיתי. כמו כן יש דבר שנקרא תביעה קנטרנית, משמע תביעה שבאה לגרום קושי בלבד וללא צורך בפיצוי שנובע מנזק ממוני/פיזי אמיתי.

ולמי ששאל היכן יש תחנת דור בבורסה- על הצד המזרחי של רח' אבא הלל , אחלה תחנה ואחלה יחס.

ורק למען הסדר הטוב- אין לי או למי ממכרי שום קשר עם בעל תחנת דלק ו/או עובד בתחנת דלק, כך שאני (להבדיל מכמה מהכותבים והמגיבים) חף לחלוטין מאנטרסים לכאן או לכאן.

פורסם

שימו לב:

1. ניתן לתבוע על הוצאת דיבה רק כאשר התובע הוכיח שקיים קשר בין הדברים שהנתבע אמר לבין פגיעה בשמו הטוב/המוניטין שלו וכיו"ב. היום אני אלך ואומר על X שהוא חרא וגנב. SO...? האם זה עושה את X חרא וגנב? X יוכל לתבוע אותי רק אם יוכיח שמה שאמרתי עליו גרם לו לנזקים (אני אומר את זה מניסיון).
  2. כדי לתבוע תחנת דלק בשל מהילה יש צורך להוכיח קשר נסיבתי. תאמינו לי, בדקתי את הנושא הזה עם עו"ד (בזמנו שקלתי לתבוע תחנת דלק בנתניה שבינתיים נסגר) שהמליץ לי בחום לרדת מהנושא כיון שהוכחת קשר נסיבתי במקרה זה יקרה ביותר (יש צורך בבדיקות מעבדתיות יקרות) והזכיה אינה דבר בטוח.
  3. ג'ורג', רק שתדע שבוודאות תחנת הדלק פז אלישע בנתניה מוהלת דלק. כשעבדתי בקארטינג היינו קונים מהם קבוע דלק עד שיום אחד הדלק התחיל להסריח בצורה בלתי רגילה וגם היה לו צבע מוזר ולא אופייני. אם לא די בזאת, כל הקארטים היו חנוקים והסתבר בבדיקה שכולם הזדקקו לניקוי קרבורטור בגלל הדלק. תוך זמן קצר החלפנו תחנה (עברנו לתחנת הדלק של דלק במרכז גנדן) וראה זה נס: הקארטים שבו לחיים והריח המסריח נעלם כלא היה.
    אז יודע מה? לא בדקתי את זה במעבדה אז אולי הדלק שלהם לא מהול והכל פנטזיות בראש שלי. אבל אני יודע שאני לא אתדלק שם בחיים. ואתה? :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שמר מרום (לשעבר דיאלוג טייבה, המשולש) ##89.8** (95) :shock: פייי איזה הגזמה... לא יאומן איך עובדים על אנשים...

עדיף לאבד רגע בחיים ואת לא את החיים ברגע... :snipersmi

פורסם

שלום!

אין לי כאן אינטרס כספי אלה אינטרס חברי!

הייתי גר עד לא מזמן מרחק יריקה מהתחנה הנ"ל ובגלל שמנהל התחנה הוא חבר קרוב וגם קולגה למקצוע, הוא הרשה לעצמו מספיק פעמים לבקש ממני בכל מיני שעות לקבל עבורו מכליות...

מנהל התחנה עובד באותה מתכונת שאני עובד(קרי עצמאי שמתפעל את התחנה עבור פז),אני לא אסביר כרגע את כל הפרוצידורה והפיקוח, אך אנשים כמונו לא רוצים ולא יכולים להתעסק בכל עניין מהילת הדלק!יש לנו אפילו אינטרס ברור שהדלק יהיה נקי וטוב!!

המקרה היחידי שבו יכולה להתרחש מהילה היא כאשר יש תקלה(פריקת דלק לא נכונה,חדירת מי תהום וכ"ו).

אני כמו שאמרתי לא משפטן (אבל יש לי משפטנית בבית...).

עכב חוסר רצונך הבסיסי להבין שאתה עושה כאן דין לא צודק ופוגע בפרנסתו של אדם(נראה איזה מכונאי יגבה אותך במבחן בית המשפט...),אני אעביר מחר את החומר למחלקה המשפטית של פז ולמנהל התחנה!

מה שהם יעשו עם זה אני כבר לא יודע.

ולאלעד:דובר כאן על תחנה ספציפית ומכונית ספציפית,עם מכונאי שנתן חוות דעת שאני מוכן לתרום כליה אם יחזור על דבריו בבית המשפט...

סתם כאנקדוטה: במשך תקופה של יותר משנה תידלקתי קבוע בתחנה הזו(היה לי יותר זול ונוח לתדלק שם) את רוב ארסנל הרכבים שלי,כולל אלו עם המנועים המשופרים ובלי יותר מדי גלגלים...

אף פעם לא היתה בעייה,גמגום או שיהוק כלשהו(ואני אולי לא מבין גדול במשפטים אבל כן מבין במנועים...).

מקווה שהצדק ייעשה או מוקדם מכך שPRIMO יבין את הלך הרוח וידבר בדקויות המתבקשות...

ג'ורג'

•  

פורסם

[*]ג'ורג', רק שתדע שבוודאות תחנת הדלק פז אלישע בנתניה מוהלת דלק. כשעבדתי בקארטינג היינו קונים מהם קבוע דלק עד שיום אחד הדלק התחיל להסריח בצורה בלתי רגילה וגם היה לו צבע מוזר ולא אופייני. אם לא די בזאת, כל הקארטים היו חנוקים והסתבר בבדיקה שכולם הזדקקו לניקוי קרבורטור בגלל הדלק. תוך זמן קצר החלפנו תחנה (עברנו לתחנת הדלק של דלק במרכז גנדן) וראה זה נס: הקארטים שבו לחיים והריח המסריח נעלם כלא היה.

:wink:

ולא אמרת ש 2 חיישני למדה הלכו ל 2 מכוניות זהות (בבעלות אותו מקום) ואפילו לאחר החלפת החיישנים בחדשים שוב התקלה חזרה בישני המכוניות שתידלקו שם יום-יום

ולבסוף שעברו תחנה ... הכל שב לתקינותו

בנוסף אחד העובדים שם הודה בפני שזה לא ממש דלק תקין.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ג'ורג' ידידי

ראשית- אתה לא מפחיד אף אחד למרות שמרוח התבטאויותיך אתה כנראה חי בסרט שמישהו צריך להתרגש מדבריך או לפחד ממך. כמו שאמרתי, רוצה להגיע לבימ"ש- אהלן וסהלן !!!

שנית- מעולם לא טענתי שהתחנה מוהלת וודאית דלק ושהדבר נבדק ואפילו לא טענתי שאתה או מי ממכריך שקרן/רמאי.

אין לי כוונה להתנצח איתך על דפי אתר זה לגבי אמינותך ו/או מי ממכריך. אני סיפרתי סיפור פשוט שעבר עלי ועל דעות של אנשים נלווים לסיפור (כאמור, מומחים בלתי תלויים) והבעתי את התרשמותי האישית מהם.

רוצה להעביר פרטים למחלקה המשפטית של "פז" - יאללה בכיף ! רוצה לנסות איומים ילדותיים- שייבושם לך.

בקיצור ולעניין, יש דבר "קטן", אולי שמעת עליו, שנקרא חופש הביטוי. אם המשמעות של הנ"ל לא ברורה לך אתה מוזמן לבקש הסבר ב"אוף טופיק" או לשאול את זוגתך לפשר משמעות הדבר.

ולכל חברי הפורום, צר לי שתגובתי סטתה לחלוטין מנושא הת'רד המקורי. אתכם הסליחה.

• תוכן חדש...