Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו RSI מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו אני ממש צריך עזרה.

אני מעוניין ברכב הזה. עכשיו אני רוצה לשאול את תעדכם המקצועים והניסיונית יותר משלי.

אני לא רוצה לקנות ולהתאכזב כי יש לי סכום שאני לא רוצה להפסיד אלא להשקיע את כולו ברכב.

בא לי על רנו קליאו RSI סמ"ק 1400

השאלות שלי.

שווה לקנות את ה-RSI או לקנות רנו קליאו רגילה?

כי אומרים שהצעירים הורסים את ה-RSI

מה דעתכם בכללי?

מה כוחות הסוס שלו?

האם הייתם הולכים עליו?

האמינות שלו? טובה? ככה שאני לא אצטרך להתקע באמצע הכביש ולהתפלל שהאוטו יסחב לפחות למוסך.

הנוחות.

התנהגות.. קיצר כל מה שתוכלו לספר ולהוסיף אני ממש אשמח לשמוע! מי שמבין ממש טוב אשמח לקבל יעוץ בפרטי.

ממש תודה לכל מי שיעזור! אני ממש זקוק לעזרתכם.

פורסם

התשובות מסומנות בכחול:

בא לי על רנו קליאו RSI סמ"ק 1400 - יעבור לך. לגרסת ה-RSI מנוע בנפח 1800 סמ"ק בלבד.

השאלות שלי.

שווה לקנות את ה-RSI או לקנות רנו קליאו רגילה? תלוי מה הדרישות שלך מהרכב.

כי אומרים שהצעירים הורסים את ה-RSI ראיתי RSI שמורות ע"י צעירים, וגם שחוטות בחניונים בבתי אבות.

מה דעתכם בכללי? היה היום מזג אויר נפלא.

מה כוחות הסוס שלו? 110 כ"ס כשהיה חדש.

האם הייתם הולכים עליו? רק עם נעלי בית. סוליות קשות פוגעות בצבע.

האמינות שלו? טובה? ככה שאני לא אצטרך להתקע באמצע הכביש ולהתפלל שהאוטו יסחב לפחות למוסך. תלוי איזה תקנה. אם תקנה אחת מקולקלת - האמינות לא טובה.

הנוחות. גרסת ה-RSI היא הגרסה הספורטיבית. היא תמיד תהיה פחות נוחה ויותר קשיחה מגרסה רגילה.

התנהגות.. קיצר כל מה שתוכלו לספר ולהוסיף אני ממש אשמח לשמוע! מי שמבין ממש טוב אשמח לקבל יעוץ בפרטי. מנוע חיפוש. ואנחנו לא בעד תשובות בה"פ. אחרים לא יוכלו למצוא אותן במנוע החיפוש.

ממש תודה לכל מי שיעזור! אני ממש זקוק לעזרתכם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ה rsi היא 1.8 ואני מקווה שהתלבלבת..:roll: בכל אופן יש אחת כזו בלוח הפורום,צבע כחול,הרבה מעל המחירון,אבל אני מכיר אישית את הרכב,והוא פשוט מלוקק ומשופר בןרה מדהימה..בהצלחה

פורסם

שלום לך

טעית לגבי RSI סמק 1.4 אלא סמק 1.8

ויש לי רנו קליאו RSI מודל 94 יד 5 היה במצב טוב ואך היה המון בעיות בעיקר אין שאסי ושקעתי בו בנשמה

וכעת הכול ברוך השם אצל רכב שלי!

אני אומר לך ש-RSI מאד מומלץ וגם בעיקר לבדוק הכול מנוע ,שילדה וגיר!!וגם חשוב לבדוק בסאנרוף!!!!!

כי יש אצלי בעיה בסאנרוף ולא יכלתי להתקין בו כי מחיר התיקון במורשה היקר מאדדדד!וגם חלקי מנוע קצת היקר ב-RSI לא רבה בישראל וקשה להשיג חלפים משומשים רק חדשים..

דרך אגב האוטו מהיר מאד ומעולה!ואני לא עושה שימוש לרכב שלי פרוע.. :-)

פורסם

ב- 1994 הוצאתי RSI חדשה מקראסו- בתוך חודשיים מהקניה קיללתי את הרגע שנולדתי ושקניתי את הרכב - בעיות חשמל היו צצות כל שבוע, המזגן היה נוזל בתוך האוטו על בסיס קבוע,הממיר הקטליטי הוחלף פעמיים עד שלבסוף הורדתי אותו, המצבר קרס אחרי חצי שנה ללא סיבה נראית לעין, מחשב המזגן הוחלף, והיו עוד הרבה תקלות שאת רוב רובם אני לא זוכר...

באחת הפעמים שביקרתי אצל זאב ממחלקת החשמל בקראסו פגשתי בחורה עם אותו רכב ותקלות כמעט זהות, תוסיף לזה שירות "חרא" של היבואן והנה לך מכונית ספורטיבית שממש לא כדאי לגעת...

את כל התקלות האלה חוויתי בתוך שנה וחצי מקניית הרכב אז מה דינו של רכב כזה בן 10 שנים?

בקיצור אל תיגע!!!

מעבר לזה בתחום הדינמי ביצועים לא רעים, התנהגות כיפית גיר נחמד מאוד כיף של אוטו בתנאי שהוא במצב מכני טוב!!! (אם יש כזה)

• תוכן חדש...