Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרייזלר אימפריאל 1973

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע אם יש בארץ רכב כזה ואם מישהו מעוניין למכור אז אשמח לדעת.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

אני פונה לחברי הפורום שוב יש למישהו מידע לגבי קרייזלר אימפריאל 1973 .

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

למיטב ידיעתי לא קיים אימפריאל מעל שנת 70 בארץ, יש כמה ניו-יורקרים, ואפילו היכרתי אחד משנת 73, היה שייך לבעל עסק מרמת השרון, אבל איני יודע היכן הם היום.

לידיעתך, יש ב-EBAY כמות גדולה של אימפריאלים וניו-יורקרים, במצב מעולה ובמחירים מצחיקים, בטח יחסית למה שידרוש מישהו שיש לו כזה בארץ.

בהצלחה

אילן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש קרייזלר אימפריאל 73 ויש בבני ברק אחת מסוף שנות השישים שתי דלתות למכירה תנסה לברר ב"רכב הקניון" בהצלחה.

פורסם

http://www.classiccar.co.il/goldshell/1/default.asp?site_id=1

המחירים שלו בד"כ גבוהים מאוד...

לפני כ 3 שנים הוא דרש על הקופלוואגן כ 40-50k שקל. כנראה שזו הסיבה שהרכב עדיין אצלו....

(פולקסווגן קופלוואגן קבריולט ונדירה שנת 1976, מנוע 1600, יד שניה, טסט, שמורה להפליא במצב מצויין!)

ShowImage.aspx?img=7.jpg&w=160&h=110

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הפולסווגן הכן נמכר לפני שנתיים ואם תבדוק מכוניות זהות שנמכרו בפוקוס או בכל מקום אחר תגלה שכל הרכבים הנ"ל נמכרו בערך במחירים האלו-40000ש"ח בכל מקרה קרייזלר אימפרייאל בארץ היא לא רכב זול.

• תוכן חדש...