Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"לפתוח בגאז' בבקשה!"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי... אני לא סגור אם זה אוף-טופיק, או רכב כללי, או טכני... אז העלתי לפה:

הנה לכם שאלה טריוויאלית ביותר, שהועלתה בפניי - וחשתי צורך לפרסמה כאן בפורום:

איזה ציוד יש לכם בבגאז'??

אז זאת אומנם שאלה טריוויאלית, וכביכול דיי פשוטה... אבל לפי דעתי, זה נושא דיי חשוב... בייחוד היום, כשכבר הרבה אנשים נוסעים בלי כלום בבגאז', וסומכים לחלוטין על הגרר שיבוא לאסוף אותם מכל מקום בארץ!

אז אני אתחיל:

הנה רשימת ציוד חלקית שיש אצלי:

פנסים על בטריות, פלורסנט לעבודה בלילה, מברגה חשמלית עם ארגז כלים ייעודי (האלה שמוכרים ב150 שקל בקנה ובנה), סט מברגים נוסף של סיגנט עם כוכבים בכל הגדלים, ערכת עזרה ראשונה, משולש אזהרה, מים מינרליים, ווישרים, מפתח לברגי הגלגלים, WD40 (שמן), אזיקונים, מנורות בכל הצורות והצבעים והגדלים, כמה כפפות גומי, מגבות נייר, סכין יפנית, פליירים, פטיש, גרזן (אל תשאלו אותי למה), גלגל ספייר (מסתבר שחלקנו מוותרים עליו בשביל איזה סאב), ג'ק,כבלי הצתה, תוסף לדלק, אטלס דרכים ומטף כיבוי אש....

זה פחות או יותר הרשימה אצלי...

עכשיו תורכם!!

ואם יש לכם הערות בנוגע לאיזשהו ציוד מתוך מה שציינתי, או אם יש לכם ציוד נוסף שאתם חושבים שכדאי שיהיה באוטו - תציינו גם את זה!

בברכה!

יונתן.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כפי שזה נראה, אצלי התא מטען ריק!!!

חוץ מכמה דברים שיש מתחת לשטיח איפה שיש את הגלגל ספייר. ככה שבאג'ז מלמעלה שלו נטול חפצים

פח של האוטו, ממש לא שמיש בפנים האוטו.

ערכת כלים של הונדה מקורית של החברה.

ג'ק

כבלי הצתה.

מנורה.

משולש.

חולצת ג'יפה לניקוי הרכב מאבק כשמתחשק

Polo 2012

פורסם

זה באמת מעניין מישהו?

חוץ מכלי עבודה יש לי בקבוק 1.75 ליטר של אבסולוט, כוס של וודקה (האלו שבאים בגודל של שוט), בקבוק מיץ תפוזים ובקבוק ספרייט.

שיהיה מוכן לכל צרה :wink:

אההה, וסדין לעבודה מתחת לרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
זה באמת מעניין מישהו?

שמע, אנשים אף פעם לא יודעים מה הם באמת צריכים באוטו, עד שפעם אחת הם נתקעים בדיוק בלי הכלי שהם צריכים... ואז פעם הבאה הם מוסיפים אותו... ואז עוד משהו... ואז עוד איזה כלי....

בקיצור... דווקא יכול להיות מעניין לדעת, איזה דברים אנשים שמים באוטו - בשביל ללמוד מנסיון של אחרים!

בברכה!

יונתן.

פורסם

גלגל רזרבי, כלים להחלפתו.

מגבר/סאב.

סלסלה עם סמרטוט, סקאיי, ספריי לצמיגים, מברג, סכין יפני, פלייר.

בקבוק מים.

דיי ריק ושומם שם. :roll:

לאנשים שיש להם רכב ישן יחסית אני מאמין שיש הרבה יותר כלים לעבודה לכל צרה שלא תבוא.

חובה שיהיה בבגאז' מים, כלים בסיסיים, פנס וכבלי הצתה, זו דעתי..

פורסם

......ספריי לצמיגים....

:roll:

שמעתי שזה דווקא מזיק לצמיגים ועוד מזה שמכר לי את הצמיגים לפני חצי שנה.

עוד משו בעיקרון לא מומלץ לשים דברים בתא מטען או בכלל האוטו כי זה גורם לצריכת דלק. חבל...

Polo 2012

פורסם

גלגל ספייר וכול הדרעקס להחלפתו, משולש, כבלי הצתה, מגן מנוע מקורי של בורה (אין איפה לשים אותו בבית), פנס אחורי ימני של פולו קלאסיק (אל תשאלו), מטריה למקרה שיירד גשם, מגבת למקרה שאני אצטרך לנקות את המראות צד או כל דבר אחר.

זהו בסה"כ אני חושב.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
עוד משו בעיקרון לא מומלץ לשים דברים בתא מטען או בכלל האוטו כי זה גורם לצריכת דלק. חבל...

:?:shock: אם אתה מתכוון מבחינת משקל, אז קילו לפה קילו לשם לא ממש משנה את צריכת הדלק..

פורסם

רק הסאבים שחלק מהאנשים כאן שמים - שוקלים (יחד עם התיבה שלהם), יותר מכל הציוד שלי (ויש הרבה ממנו) באוטו...

אלה שיש להם ציוד ייחודי ופחות סטנדרטי ממברג וגלגל ספייר - מוזמנים לפרסם את הציוד שיש להם, בצירוף עם הסבר - בשביל מה הציוד (במידה ויש צורך להסביר).

בברכה!

יונתן.

פורסם

מלבד הדברים שחייבים בחוק...

מטקות, פק"ל קפה, לונג, שמשיה ומים למלא ת'אינסטרומנט... קיצר, כל הדברים שבאמת חשובים.

רק חבל שחורף.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...