Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית גולף או 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי מעוניינת לקנות רכב אך היא מתלבטת בין פיג'ו 206 (אוט') לבין גולף (אוט') בסביבות מודל 99-02 על מה אתם ממליצים?..

איזה בעיות יש בכל רכב? כי אמרו לה שיש ל 206 הרבה בעיות וגם לגולף הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי.....

פורסם

מעניין שתמיד ההתלבטות בין סמלי הסטטוס היא בין 206 לגולף. כשצעיר או צעירה מחפשים מכונית עם פוזה מסוימת והילה של יוקרה בסיסית (בגבולות המחיר כמובן), תמיד עולות לדיון 206 וגולף, אפילו שהן משתי קטגוריות שונות לחלוטין (וכך גם מחירן כמשומשות). מצחיק גם שתמיד מוזהרים אותם צעיר או צעירה מפני האמינות הנוראה של הפיז'ו או הפולקסווגן (אזהרה שבטח מלווה בהמלצה חד משמעית לקניית קורולה).

ולעניין - 206 היא סופר מיני קטנה ואיכותית. במנוע 1.4 היא חלשה ביותר, מומלץ 1.6. האמינות סבירה והעלויות השוטפות לא גבוהות. גולף היא משפחתית קומפקטית וככזו עלויות האחזקה גבוהות יותר, אבל מקבלים יותר מרווח ואיכות. שתיהן טובות, ה-206 תהיה זולה יותר לאחזקה ומהנה יותר לנהיגה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אצלנו יש במשפחה כרכב שני 206 2002 1.4 אוטומאט (קצת עגלה בתאוצות). למרות שגם הבנים נוהגים בו ולא תמיד בעדינות האוטו נהדר. מרווח, נוח מקדימה ומאחורה ונוח גם לנסיעות ארוכות. עד היום (45 אלף ק"מ) הוא ראה מוסך רק בטיפולים השוטפים שאנו מקפידים לעשות בזמן ובמוסך מורשה ואמין.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אפשר להקפיץ כאן?

אם כן, אשמח לתגובות נוספות כי אני גם באותה דילמה ולא שמעתי דברים טובים על ה- 206.

יש תשובות?

פורסם

כבעל 206 אני חייב לציין את האוטו כאיכותי,זריז(1400 אוט') לא מהיר במיוחד אבל הוא מסוג המכוניות שיביאו אותך מA לB ויתן לך הנאה מנהיגה ונוחות מעולה!

פורסם

למען האמת אני כבר ממש מבולבל.

התקציב הוא עד 60,000 וההתלבטות בין גולף 2000 אוטומט או 206 1.6 אוטומט למרות שהן מקטגוריות שונות בכלל. עוד אפשרות הייתה 1.6 A3 אוטו' אבל אז אני צריך לרדת מודל אחד או שניים .

בגדול אני מחפש מה שכולם מחפשים ואני לא יודע אם קיים בגלל: חסכוני, ספורטיבי, פוזאי ואמין וכו'....

בקיצור אוטו שייקח אותי מנקודה לנקודה, יעלה חיוך על הפנים כשנוהגים עליו ולא יקרע את הכיס.

יש כזה דבר?

אני מוכן לשמוע אלטרנטיבות אחרות וכבר יומיים אני יושב וקורה כאן את כל ההודעות ונהיה לי כבר סלט .

נראה לי שאין מה להשוות בין גולף ל- 206 אבל זה הכיוון בגדול.

מי הכי פחות תקרע את הכיס ותתן תמורה לכסף והנאה בנהיגה.

אה, ואני מחפש אוטומט בלבד!!!

פורסם

ומה לגבי האמינות???

במרבית ההודעות בפורום שבהן מוזכרת ה- 206 מוזכרת גם בעיית האמינות שלהן וזאת לעומת הגולף שרבים מכם אינם מצדיקים את רכישתה בגלל המחיר אבל מציינים את האיכות של הרכב.

פורסם

לא הייתי ממליץ על הגירסא של 2.0 של גולף

חסכונית בטוח היא לא. ולמנוע הזה יש בערך 100 כוחות סוס אם אני זוכר-שזה לא בשמיים כל כך.

הגולף 1.6 מצויינת לפי דעתי. מתאימה לצרכים שלך לפי מה שהבנתי ממך.

אחד היתרונות של הגולף הוא שהוא רכב נוח ומרווח.

ואיך שאי אפשר להתייחס למראה החיצוני שלו-אוטו מושלם לדעתי חיצונית.

לעומת זאת לא הייתי קורא לו מס' אחד באמינות-הרבה תקלות יש לי איתו.

לא חוויתי עוד נהיגה על פג'ו 206 אבל מה שכן ידוע שפיג'ו מאבדת את המחירון שלה מהר מאוד.

תישב עם עצמך תסכם את כל היתרונות והחסרונות של שתי הרכבים ותחליט.

פורסם

גולף 1.6 100 כ"ס, 2.0 115 כ"ס.

ב2.0 לא נהגתי, ה1.6 בגבולות התחתונים של הממוצע של 1.6 אוטומטית.

מתלים סמרטוטיים, אמינות סבירה (דורשת תשומת לב וכיס עמוק פה ושם).

לסיכום, מכונית מיותרת אשר מיועדת לפראיירים שמוכנים להוציא הרבה כסף (גם בקניה וגם בתחזוקה) על מותג מעאפן ולהתפשר על שאר האספקטים ברכב!

A3, היא אותה דברת בשינוי אדרת עם מתלים קצת יותר מוצלחים, יותר פוזה והרבה יותר כסף.

מיותר!

206, מכונית מאוד נחמדה לנהיגה, דיי נוחה ולא הרבה פחות מרווחת מהגולף (הצפופה יחסית לקטגוריה שלה).

מבחינת אמינות, מאנשים שאני מכיר שיש להם 206 שביעות הרצון בסה"כ טובה. לא אמינות של מוחלטת אבל בהחלט לא מצדיקה את המוניטין הצרפתי הידוע לשמצה.

דווקא ל206 יש שמירת ערך לא רעה (במיוחד לעומת שאר הצרפתיות).

אם אתה מחפש מכונית נחמדה ומהנה ה206 לוקחת בקלות!

היתרון היחיד של הגולף הוא הבטיחות, אבל גם ה206 קיבלה ציונים טובים במבחני ריסוק.

פורסם
לא הייתי ממליץ על הגירסא של 2.0 של גולף

חסכונית בטוח היא לא. ולמנוע הזה יש בערך 100 כוחות סוס אם אני זוכר-שזה לא בשמיים כל כך.

הגולף 1.6 מצויינת לפי דעתי. מתאימה לצרכים שלך לפי מה שהבנתי ממך.

אחד היתרונות של הגולף הוא שהוא רכב נוח ומרווח.

ואיך שאי אפשר להתייחס למראה החיצוני שלו-אוטו מושלם לדעתי חיצונית.

לעומת זאת לא הייתי קורא לו מס' אחד באמינות-הרבה תקלות יש לי איתו.

לא חוויתי עוד נהיגה על פג'ו 206 אבל מה שכן ידוע שפיג'ו מאבדת את המחירון שלה מהר מאוד.

תישב עם עצמך תסכם את כל היתרונות והחסרונות של שתי הרכבים ותחליט.

אז בוא אני אומר לך בגולף מנוע 1.6 המנוע אזה לא כול כך אמין!! ויש לו דבר אחי מפגר טרמוסטת חשמלי שהוא עושה הרבה בעיות!! מתקלקל הרבה אז בוא לא נכנס לזה המנוע 2.0 יותר אמין ויותר טוב .

פורסם

לי יש פזו 206 1.4 רגיל שנת 2000

אני חייב לציין שהאוטו ממש כיפי לנהיגה

בקשר למחירון לפי הבירורים שלי הוא שומר אל המחיר שלו ממש לא רע!!

החיסכון הגדול הוא גם דלק ממש קצת דלק!!

בקשר לאמינות האוטו אצלי יד שניה עבר 30אלף:

קניתי את האוטו לפני 9חודשיים ועשיתי בדיקה אם עשו משהוא לאוטו חוץ מטיפולים

היתבבר שלא וגם אצלי עד אכשיו לא היה משהוא

אז האוטו גם אמין לא כמו שכולם חושבים אל הצרפתיות!!

המלצה למצוא במצב טוב ולקנות!!אם אתה לוקח גיר רגיל אז הוא גם נוסע נחמד מאוד:wink:

• תוכן חדש...