Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכסי ביוב, למה בכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו אולי מוכן להסביר לי למה עושים את המכסים האלה של הביוב תמיד(כמעט) על הכביש?

מה כל-כך קשה להזיז 3 מטר לצד, ושזה יהיה במדרכה!?

ולמה לעשות אותם בולטים כאלה?

ואם כבר על הכביש, למה בצד, בדיוק איפה שהגלגלים עוברים ולא באמצע שאני יוכל לעבור מעליהם?

למישהו יש הסבר או שעושים את זה בכוונה בשביל לעצבן את הנהגים?

או שזה רק באריאל ככה, הכבישים מלאים במכסי ביוב בולטים או שקועים?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
מישהו אולי מוכן להסביר לי למה עושים את המכסים האלה של הביוב תמיד(כמעט) על הכביש?

מה כל-כך קשה להזיז 3 מטר לצד, ושזה יהיה במדרכה!?

ולמה לעשות אותם בולטים כאלה?

ואם כבר על הכביש, למה בצד, בדיוק איפה שהגלגלים עוברים ולא באמצע שאני יוכל לעבור מעליהם?

למישהו יש הסבר או שעושים את זה בכוונה בשביל לעצבן את הנהגים?

או שזה רק באריאל ככה, הכבישים מלאים במכסי ביוב בולטים או שקועים?

בפ"ת זה נראה כאילו בנו את הכביש ואז אמרו "פה נשים כמה בורות של ביוב , ועוד אחד פה ועוד אחד פה.. ואחד סתם בשביל הכיף פה"

פורסם

חחחחחחחחחחח...... פעם מישהו, אולי חבורת של אנשים, צבעו בחיפה את כל! מכסי הביוב בכבישים בוורוד זוהר, כנראה כאקט אומנותי, אבל זה שירת יופי את הנהגים בזיהוי מוקדם, וסייע לבריחה מהם. כבוד.

:puzzled:
פורסם

תחשוב שזה בולט לך בכביש ומפריע לנסיעה אז מה יקרה לבן אדם שלא יראה את זה וזה יבלוט לו במדרכה - שמעתי תביעה ענקית ?!? :shock:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בנתניה על הכביש בין גולמיטץ למלון כרמל הכביש פשוט מדהייייים.

זה פשוט מכסה ביוב ענקקקקק!

נדיר.

אני חושב........לא! פשוט אני יודע.......בעצם אני בטוח ......שעל הכביש הזה יש מעל 60 בורות ביוב בשני צידי הכביש :shock: . מדהים :roll: !

פורסם
אני לא יכול לנסוע על חצי נתיב.

לעומת זאת, אני רואה כל יום כאלה שכן יכולים....בד"כ, אותו חצי נתיב מתחלק בין החצי השמאלי לחצי הימני :evil:

פורסם

זה חדש לכם שזו מדינת עולם שלישי????

זה הדבר היחידי שלא מובן?? :shock:

מה עם כיכרות עם נתיב וחצי שנגמר בכל אחת מהיציאות?

מה עם פסי האטה שיכולים להאיט אפילו סמי טריילר??

מה עם כבישים ראשיים ביותר שהרכב מקפץ כאילו הוא לקח אקסטא??(סוף איילון למשל לכיוון דרום) ןשלא נדבר על בתוך העיר!!!

מדינת חלם\עולם שלישי וכו וכו!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

(1)מכסים בולטים-חסר רובד אספלט נוסף, בדר"כ תמצא אותם בשכונות חדשות, הרשות המקומית צריכה לרבד את הכביש בשכבה נוספת לאחר כ-5-6 מסיום הסלילה הראשונית, זאת על-מנת ליצור שכבה שנייה אחידה(בטח :? ).

(2)מכסים שקועים-פגם הנדסי בריבוד הכביש בשכבתו השנייה, יש להתלונן במוקד העירוני או במחלקת כבישים/דרכים/הנדסה על-מנת שיגביהום.

הפשע הגדול יותר בעיניין מכסי הביוב הינו-המכסים הרופפים.

אלו מלכודות דרכים וממתכונים לתאונות בעת התהפכותם/הסתובבותם על צירם בעת מעבר הצמיג עליהם.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
כדי שאם העיריה תצטרך לפתוח ביוב כדי לתקן אנשים לא ילכו על הכביש במקום על המדרכה.

ואיפה המכוניות יסעו? על המדרכה?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

לך שאתה חתול ושאתה מגיע כמעט עד אמצע הכביש, ואז באה מולך מכונית. לאן תברח? (תדמיין לך את הכט שואל אותך את זה :lol: )

אי רסט מיי קייס.

פורסם
לך שאתה חתול ושאתה מגיע כמעט עד אמצע הכביש, ואז באה מולך מכונית. לאן תברח?

ישר לתוך הפגוש שלי.

בת שר**** ...

• תוכן חדש...