Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכסי ביוב, למה בכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמת לא מבין למה כולם קוטלים את מכסי הביוב האלו!!!

כאשר בונים כביש ולצידו מדרכה, הרי הכביש יותר נמוך מהמדרכה, ולכן יותר קל לחפור עוד קצת בכביש, במקום לחפור עוד הרבה במדרכה, הגיוני לא???

חוצמזה, אם הבורות האלו יהיו על המדרכה, ויצטרכו לפתוח את הבור, לא תהיה הפרעה לתנועה, וללא הפרעה לתנועה אנחנו, האזרחים הפשוטים לא נדע שהעירייה עושה למעננו ומתקנת נזילות, ואז איך נבחר שוב את אותו ראש העירייה.

דבר שלישי, ידוע שאם עוברים על מכסה ביוב כזה במהירות גבוהה מאוד, מכסה הביוב ניתק ממקומו (כמו שלעיתים רואים בסרטים), ואז יכולה להגרם תאונה חס וחלילה. במידה ויש תאונה בגלל זה תמיד ניתן להאשים את הנהג שהוא נסע במהירות מופרזת (ואיזה הולך רגל לעזאזל יכול להרים מכסה כזה.

דבר רביעי, ידוע שמכסים מעין אלו משמשים כמחסומי בקר - זו הדרך להוריד את הבהמות מהכביש!!!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
אני באמת לא מבין למה כולם קוטלים את מכסי הביוב האלו!!!

כאשר בונים כביש ולצידו מדרכה, הרי הכביש יותר נמוך מהמדרכה, ולכן יותר קל לחפור עוד קצת בכביש, במקום לחפור עוד הרבה במדרכה, הגיוני לא???

חוצמזה, אם הבורות האלו יהיו על המדרכה, ויצטרכו לפתוח את הבור, לא תהיה הפרעה לתנועה, וללא הפרעה לתנועה אנחנו, האזרחים הפשוטים לא נדע שהעירייה עושה למעננו ומתקנת נזילות, ואז איך נבחר שוב את אותו ראש העירייה.

דבר שלישי, ידוע שאם עוברים על מכסה ביוב כזה במהירות גבוהה מאוד, מכסה הביוב ניתק ממקומו (כמו שלעיתים רואים בסרטים), ואז יכולה להגרם תאונה חס וחלילה. במידה ויש תאונה בגלל זה תמיד ניתן להאשים את הנהג שהוא נסע במהירות מופרזת (ואיזה הולך רגל לעזאזל יכול להרים מכסה כזה.

דבר רביעי, ידוע שמכסים מעין אלו משמשים כמחסומי בקר - זו הדרך להוריד את הבהמות מהכביש!!!

אתה פשוט צודק.. ולחשוב שהייתי ממורמר על הענין פעם.. פשוט העלית את הענין באור חיובי:)8)

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

אני שמעתי על סיפור מזעזע , ביום גשום במיוחד בחור אחד נסע בזהירות יתר ואפילו לאט מידי. זה היה בלילה והיה בור ביוב ללא מכסה, הוא לא ראה אותו והגלגל נתקע בתוך הבור. אם אני זוכר נכון הרכב התהפך. הוא היה איתו באוטו עם 3-4 חברה, כולם נהרגו חוץ ממנו. הוא נפשט לשלילה של כמה שנים ועכשיו רשיונו הוחזר.

אולי מישהו גם שמע על אותו סיפור ויכול לתקן / למסור יותר פרטים כי אני לא זוכר את הסיפור במלואו.

• תוכן חדש...